Hiphopjohnny
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 933
Acaba Abdullah beyde youtube kanalıma göz atıp tavsiyelerde bulunur mu ki ne dersiniz 
Acaba Abdullah beyde youtube kanalıma göz atıp tavsiyelerde bulunur mu ki ne dersiniz![]()
Gördü İşteDostum anlatımın güzel ama mutlaka 19:9 çek videoları ve fark yaratacak konspetlerle içeriklerini sunarsan yükselirsin
Reis şu pcm bile yok ben telefon kamerası kullanarak çekim ve montaj yapıyorum idol aldığım sen Taner Aydos Murat Gamsız gibi kimseye sallamadan prim için birilerine nefret kusmadan bir yerlere gelmek için elimden geleni yapacağıma tüm foruma söz veriyorumGördü İşte![]()
Vallahi gördüGördü İşte![]()
Reis şu pcm bile yok ben telefon kamerası kullanarak çekim ve montaj yapıyorum idol aldığım sen Taner Aydos Murat Gamsız gibi kimseye sallamadan prim için birilerine nefret kusmadan bir yerlere gelmek için elimden geleni yapacağıma tüm foruma söz veriyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vallahi gördü
O zaman hep beraber fincan kahvem hatrına saydım
Malesef devamini bilmiyorum turkce hic sarki dinlememO zaman hep beraber fincan kahvem hatrına saydım
O zaman bizede oturup kanala emek harcamak düşe kalka öğrenen bu insanların bilgi birikimine saygı duymak onlar gibi olma yolunda ilerlemek düşergördü reis![]()
Viral şarkı hocam bu efsane neyim var ki parçasıMalesef devamini bilmiyorum turkce hic sarki dinlemem![]()
Başarılar dilerim umarım fark edilir ve yükselirsiniz. Kanalınızı inceledim videolarınız güzel abone oldum takipteyizO zaman bizede oturup kanala emek harcamak düşe kalka öğrenen bu insanların bilgi birikimine saygı duymak onlar gibi olma yolunda ilerlemek düşer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Viral şarkı hocam bu efsane neyim var ki parçası![]()
Linki vs varmi ben goremedim de bi goz atiyim bendeAcaba Abdullah beyde youtube kanalıma göz atıp tavsiyelerde bulunur mu ki ne dersiniz![]()
Çok teşekkür ederim inşallah güzel günleri hep beraber görüp bende Abdullah abimiz kadar hediye dağıtabilecek konuma geleceğimBaşarılar dilerim umarım fark edilir ve yükselirsiniz. Kanalınızı inceledim videolarınız güzel abone oldum takipteyiz![]()
Linki vs varmi ben goremedim de bi goz atiyim bende