Neler Yeni

Abdullah Hacigül'ün Rusya Ordusu Hakkindaki̇ Yorumlari !

Besim Tibuk

80+ Gold
Yine de Abdullah abinin bana akılsız der gibi olması kötü oldu.
Ya da dur, kötü değil.
Olaya diğer taraftan bakarsak Abdullah abi ile konuşmuş oldum.

Son düzenleme:

Bura.K

80+ Silver
hala 12 diyosun Adamı çıldırtmakmı istiyosun beyinin mi yok
@Abdullah Hacıgül abi foruma üye olanlara matematik testi yapılsın çarpmayı bilmiyosa almayın
Kardeşim 181 Milyar TL 12-13 Milyar Dolar yapıyor. Matematiğin yok mu?
1646151294455.png

1646151309031.png

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
İlk önce üslubunu tanı, sonra tartışmaya gir. "Sihalar Havadan Havaya Füze atamaz" dedim ve HAVADAN HAVAYA FÜZE ATAMAYAN BİR UÇAK NASIL DOGFİGHT SAVAŞINA GİRSİN? Bunu düşünemiyor musun? Sen Aşağı baksan yukarıyı görebilir misin?

Yakalanan Rus askerleri öldürülmüyor hatta yardım dahi ediliyor. Yanlış hatırlamıyorsam 3 Milyon Ruble yardım edilecek. Haber okuyup ondan sonra gel.

RUS ASKERLERİNİN SİVİLLERİ ÖLDÜRMESİNİ HAKLI BULMUYORUM! BEN HAKLI BULDUĞUMU MU SÖYLEDİM? KONUŞTUKÇA BATIYORSUN DİYOR. Yemin ediyorum Lise ergenleriyle kaynıyor konular. Okulda hocalarınız anlattığı 3-5 şeyden etkilenip benle tartışmaya girmeyin. Hadi iyi akşamlar.
oksijen israfısın

Bura.K

80+ Silver
Dolar artınca doğal olarak 13 Milyar Dolar olmuş bütçe. Aklımda eski sayı 12 kalmış. Yanlışlarını yukarıda düzelttim, eğer adam gibi bir üslupla tartışacaksak ve yazdıklarıma orantılı cevaplar vereceksen seve seve tartışırım. Ama "matematiğin yok, oksijen israfı, beynin yok" gibi cevaplar vereceksen hiç tartışmaya girmeyelim.

Bura.K

80+ Silver
Allah aşkına yaşı anladım, tamam yaşın maksimum 15-16 civarı. Tamam büyüğüne saygın yok, tartışmasını bilmiyorsun. Be arkadaşım Lise 2'ye gidiyorsun neredeyse sen nasıl yazdığını anlayamazsın? Aklımda eski sayı kalmış dediğimi söyledim zaten. Bütçe yıl geçtikçe artıyor, yanlışımı da düzelttim. Hala daha hakaretler, hakaretler. Geçen hafta da senin üslubundan daha berbat birisiyle tartıştım, sağ olsun forumdan banlandı.
sabahtan beri cins cins şeyler söylüyosun
Sabahtan beri yanlışlarını düzeltiyorum.
Havadan-Karaya füzeyle it dalaşına girileceğini savundun, yalanladım ve düzenledim.
SİHA'ların it dalaşına girebileceğini savundun, düzelttim.
İngiltere'nin SİHA'ları asıl alma amacını yanlış anladın, düzelttim.
Yazdıklarımı yanlış anladın, düzelttim.

Bu mu cinslik?
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok kkalsın tartışmayalım ayrıca 300 tane f-22 ile rusyayı alamazsın demişsin 300 tane f-22 ile uzaylı avlarsın neyse en büyük rusya türkiye batuıyo selçuk bayrağatar 2 sija yapmış ne vra bunda falan filan
300 Tane F-22 ile Rusya topraklarına gir anında param parça yaparlar. Su-57, S-500, S-400 ve tonlarca HSS sistemi. F-22'ler SİHA'lara benzemez. Rus Hava Savunmaları SİHA'ları vurmakta zorlanıyor olabilir ama Modernize uçakları kolayca vurabilirler (F-16, F-22, F-15...)

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
Allah aşkına yaşı anladım, tamam yaşın maksimum 15-16 civarı. Tamam büyüğüne saygın yok, tartışmasını bilmiyorsun. Be arkadaşım Lise 2'ye gidiyorsun neredeyse sen nasıl yazdığını anlayamazsın? Aklımda eski sayı kalmış dediğimi söyledim zaten. Bütçe yıl geçtikçe artıyor, yanlışımı da düzelttim. Hala daha hakaretler, hakaretler. Geçen hafta da senin üslubundan daha berbat birisiyle tartıştım, sağ olsun forumdan banlandı.

Sabahtan beri yanlışlarını düzeltiyorum.
Havadan-Karaya füzeyle it dalaşına girileceğini savundun, yalanladım ve düzenledim.
SİHA'ların it dalaşına girebileceğini savundun, düzelttim.
İngiltere'nin SİHA'ları asıl alma amacını yanlış anladın, düzelttim.
Yazdıklarımı yanlış anladın, düzelttim.

Bu mu cinslik?

300 Tane F-22 ile Rusya topraklarına gir anında param parça yaparlar. Su-57, S-500, S-400 ve tonlarca HSS sistemi. F-22'ler SİHA'lara benzemez. Rus Hava Savunmaları SİHA'ları vurmakta zorlanıyor olabilir ama Modernize uçakları kolayca vurabilirler (F-16, F-22, F-15...)
ben : havadan karaya füzeyle it dalaşına girersiniz hatta f-35 düşürürsünüz
ingiltere : sihaları alıp parçalıyıp yapboz gibi tekrar yapıştıracaz yoksa lazım değill

ingiltere kraliçesi dedi hatta canım çok sıkıldı yapboz yapacam sihalarla diye

Bura.K

80+ Silver
ben : havadan karaya füzeyle it dalaşına girersiniz hatta f-35 düşürürsünüz
ingiltere : sihaları alıp parçalıyıp yapboz gibi tekrar yapıştıracaz yoksa lazım değill
Güzelce yazar mısınız? Dediklerinizin konuyla bağlantısını anlamaya çalışıyorum. Dalga geçerek yazacağınıza ya da yazdığınızı "bayğaraktar" gibi yazmaktansa yazım kurallarına ve edep kurallarına uyup tartışmak daha uygun olabilir.

Ve evet, mesajım da "havadan-karaya füzeyle it dalaşına girilmez" demiştim ve siz o mesaj üzerinden bana saldırmaya başladınız. Gerekirse buraya alıntısını bile yaparım.

Top Bottom