Neler Yeni

🔥İndirim ABDULLAH HACIGÜL'ün şahsi nacizane kullandığı laptop

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Gta5 acar mı

JANEH

80+ Bronze
hocam şimdi genç girişimci olarak bende şirket kursam 1 yıl vergi muaf olsam sonra faiz'siz 150 bin tale çeksem bunu alsam sonra devlete şirketim battı desem giderim'de olmadığına göre bu laptop bana bedavaya gelir mi ?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,353
İsim
Emre
Discord
necromancerr

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,353
İsim
Emre
Discord
necromancerr
hocam şimdi genç girişimci olarak bende şirket kursam 1 yıl vergi muaf olsam sonra faiz'siz 150 bin tale çeksem bunu alsam sonra devlete şirketim battı desem giderim'de olmadığına göre bu laptop bana bedavaya gelir mi ?
Salonu da balkona katalım mı ? :kekw:

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,570
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman

ChristianSerratos

80+ Silver
Şu arkadaşa artık ceza verin boş boş konular açıyor Güldür Güldür Şovun donanım arşivi ekibinden

Este

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Bekir Eren Keskin
250k verip şöyle bir şey yaşasam kafama sıkarım
-Sistem olarak ülkedeki en iyi dizüstü makina şu an bu. Görüntü, ekran kalitesine diyecek yok; ancak bazı can sıkıcı tarafları var. CPU ve GPU güçlü olunca oyun oynarken fan aşırı gürültülü çalışıyor. O kadar gürültü var ki kulaklık takmazsanız oyun duyulmuyor ve fan sesi baş ağrısı yapıyor. Fan kendini parçalasa da CPU ısısı 90 dereceye dayanıyor bu da "w" tuşuna basarken parmağınızda yanma hissi oluşturuyor. Tuşa basılı tutamayacağınız kadar sıcak. CPU max değerini %97'ye düşürerek parmaklarımın yanmasından kurtuldum. Kasa aşırı leke tutuyor. Oyun oynarken kasaya bulaşan ter lekeleri çıkmıyor. Ayrıca MSI shout out vb kampanyalardan vereceğini iddia ettiği steam kodlarını asla vermiyor. Müşteri hizmetleri bahane üretme konusunda oldukça mahir. Güçlü olmasına güçlü ama anlattığım gibi gürültü, cehennem sıcağı ve MSI müşteri hizmetleri başlıca sorunları.

soul

80+ Silver
250k verip şöyle bir şey yaşasam kafama sıkarım
-Sistem olarak ülkedeki en iyi dizüstü makina şu an bu. Görüntü, ekran kalitesine diyecek yok; ancak bazı can sıkıcı tarafları var. CPU ve GPU güçlü olunca oyun oynarken fan aşırı gürültülü çalışıyor. O kadar gürültü var ki kulaklık takmazsanız oyun duyulmuyor ve fan sesi baş ağrısı yapıyor. Fan kendini parçalasa da CPU ısısı 90 dereceye dayanıyor bu da "w" tuşuna basarken parmağınızda yanma hissi oluşturuyor. Tuşa basılı tutamayacağınız kadar sıcak. CPU max değerini %97'ye düşürerek parmaklarımın yanmasından kurtuldum. Kasa aşırı leke tutuyor. Oyun oynarken kasaya bulaşan ter lekeleri çıkmıyor. Ayrıca MSI shout out vb kampanyalardan vereceğini iddia ettiği steam kodlarını asla vermiyor. Müşteri hizmetleri bahane üretme konusunda oldukça mahir. Güçlü olmasına güçlü ama anlattığım gibi gürültü, cehennem sıcağı ve MSI müşteri hizmetleri başlıca sorunları.
Ee reis her güzelin bir kusuru vardır.

punisher34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
punisher
144 hz almam benım 165 hz acer'im yeter

felicity

80+
Dahası