Laptop seçimi yapamadım

isterseniz işlemcinin kendi sitesine girin 2.20 GHz yazar sebebi normal hızı öyle turbo hızı farklıdır yük esnasında 2.20 GHz çalışmaz.

isterseniz işlemcinin kendi sitesine girin 2.20 GHz yazar sebebi normal hızı öyle turbo hızı farklıdır yük esnasında 2.20 GHz çalışmaz.
Hocam diğer tüm laptopların temel hızı 3.3
turboda en fazla 4 olur. Daima max seviyede çalışmayacak bu. Temel hız fiyat düşürmek için 2.2'ye düşürülmüş.

buyrun kendiniz bakın.

ama i9 13900hx helios neo ile güzel çalışmayabilir.
Post automatically merged:

turboda en fazla 4 olur. Daima max seviyede çalışmayacak bu. Temel hız fiyat düşürmek için 2.2'ye düşürülmüş.
hocam normal öyle olsaydı victus o limitler ile 1 GHz ile çalışırdı GHz in performans ile alakası yok.

buyrun kendiniz bakın.
turbo frekansları yazıyor hep.

temel frekans diye girilen değer işlemcinin verimlilik çekirdeklerinin maksimum çıkabildiği frekans değeri.

İlginç epeyce

buyrun kendiniz bakın.
Hocam epeyde öyle değil ama
Yanlış falan mı yazdılar acaba anlamadım.

Ekler

• resim_2024-06-13_200439207.png
    resim_2024-06-13_200439207.png
    6.3 KB · Hit: 26
Üretici mi .d arayıp sordum
hayır epey ve diğer satıcılar temel frekans diye bu değeri girmişler ama azıcık ingilizce bilseler burada verimlilik çekirdeklerinin maksimum çıkabileceği frekansı yazdığını anlarlardı.

Ekler

• resim_2024-06-13_200512774.png
    resim_2024-06-13_200512774.png
    6.3 KB · Hit: 31
hocam arkadaşın attığı predator heliosu alın bu bütçede daha iyisini bulamazsınız. 2.2 ghzde çalışan işlemciler 10 sene öncesinde kaldı

Geri