Neler Yeni

abdullah reis konuyu niye kitledin ya

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mehmet Anıl

80+ Silver
reis attığın fotolara baktım çocuğun tweetlerine vs 8 redbull içtim hawalıyım yazaan bir çocuk nasıl bir foruma saldırabiliyor amacı ne ve bunları yapömayı nerden öğreniyor bir kere sen şey demiştin saldıranlar yüklü paraya sahip vs bomboş bir uğraş için neden para versinki yakalancağıı bile bile

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
reis attığın fotolara baktım çocuğun tweetlerine vs 8 redbull içtim hawalıyım yazaan bir çocuk nasıl bir foruma saldırabiliyor amacı ne ve bunları yapömayı nerden öğreniyor bir kere sen şey demiştin saldıranlar yüklü paraya sahip vs bomboş bir uğraş için neden para versinki yakalancağıı bile bile
1609333633803.png

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
''Reis, Reyiz'' gibi kelimeleri forum içerisinde sarf etmeniz doğru değil.

WorthLess adlı SpyHackerz üyesi çoktan yakalanmış durumda. 18 yaşında olan bu şahıs, aklı sıra siteyi deface etmeye çalıştı, lakin onu bile beceremedi. Sık sık SQL Injection yapan Script Kiddie'dir.

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal

WorthLess adlı SpyHackerz üyesi çoktan yakalanmış durumda. 18 yaşında olan bu şahıs, aklı sıra siteyi deface etmeye çalıştı, lakin onu bile beceremedi. Sık sık SQL Injection yapan Script Kiddie'dir.
Hocam çok terimsel konuştunuz hiç bir şey anlayamadım ama yakalanmasına sevindim.

Mehmet Anıl

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

reis derken racon kesmiyoruz aga reis kral gibi kelimeleri samimiyet anlamında kullanıyoruz ayrıca bu çocuk 18 yaşında nerden öğrensin neden yapsın

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol

Mehmet Anıl

80+ Silver

başarılı olsa mesela ne yapabilirdi ve şimdi 18 yaşındaki bu velede ne olucak
Mesaj otomatik birleştirildi:

dış güjler

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,470
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
reis derken racon kesmiyoruz aga reis kral gibi kelimeleri samimiyet anlamında kullanıyoruz ayrıca bu çocuk 18 yaşında nerden öğrensin neden yapsın
Hocam bazı hacker teamlerin forumlarında öğretiyorlar böyle şeyleri. Üniversite sayfası hackleyeni biliyorum ben oralardan öğrenip.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,337
Üyeler
161,441
Son üye
pendragonUtku
Top Bottom