Bunu yapması çok mümkün değil gib istersen fiyat ver pc toplayalım.Reis be ne kadar para olursa olsun arttırmak ve rtx 2070 super olsun istiyorum ekleyebilirmisin lütfen
Hayır teşekkürler ben abdullah reisten almak istiyorum sadece yoksa planım webtekno superior goldü yükseltip rtx 2070 s lı ve r5 3600 lü bir sistem almakBunu yapması çok mümkün değil gib istersen fiyat ver pc toplayalım.
Stok bitti ne yazık ki.Hayır teşekkürler ben abdullah reisten almak istiyorum sadece yoksa planım webtekno superior goldü yükseltip rtx 2070 s lı ve r5 3600 lü bir sistem almak
O sistemin hava akışı sıfır ve seçeneklerde iyi bir kasa da yok.Hayır teşekkürler ben abdullah reisten almak istiyorum sadece yoksa planım webtekno superior goldü yükseltip rtx 2070 s lı ve r5 3600 lü bir sistem almak
ince hesaptan pch s class varHayır teşekkürler ben abdullah reisten almak istiyorum sadece yoksa planım webtekno superior goldü yükseltip rtx 2070 s lı ve r5 3600 lü bir sistem almak
Çok teşekkür ederim ama be sadece abdullah reisten almak için yazdım yoksa webtekno superior goldü rtx 2070 super yaparım r5 3600 takarım daha iyi olurince hesaptan pch s class var
Yok ben kasayı sevdimO sistemin hava akışı sıfır ve seçeneklerde iyi bir kasa da yok.
O zaman İncehesap'taki donanım arşivinin epic ile uber sistemi varÇok teşekkür ederim ama be sadece abdullah reisten almak için yazdım yoksa webtekno superior goldü rtx 2070 super yaparım r5 3600 takarım daha iyi olur