CommandLvL
80+
Abi bayılt azına çoraplarından sok. Tehdit et bi dahakine boxer olur de
Keskedoğru aslında babam öğrense benim içitğimi ağzıma sıçardı eve almazdı 3 ay piskolojik baskı uygulardı
Kablo plastigini eritip lehim yapmak için kullanıyorum deabim odamda çakmağımı buldu babana sigara içtiğini söyleyeceğim diyor ne yapacağım yardımcı olun
herkes salonda iken sen sigara içerken içeri gir baba de ben sigara içiyom, kalbin temizse zaten her türlü cennete gidersin bari alfalığını konuşturup da gitabim odamda çakmağımı buldu babana sigara içtiğini söyleyeceğim diyor ne yapacağım yardımcı olun
Arkadaşlarla boş alanda patlatıyoz arada de :dabim odamda çakmağımı buldu babana sigara içtiğini söyleyeceğim diyor ne yapacağım yardımcı olun
Biraz Vicdanına Dokun Bence Yani Ben Olsamabim odamda çakmağımı buldu babana sigara içtiğini söyleyeceğim diyor ne yapacağım yardımcı olun
Olur bal gibi olurböle abimi olur yavvv
blöfdür belki
Sırf o tipleri görmekten instagramı sildim. Bir de alta ergen ergen sözler yazıp paylaşıyolar ya kfkeklscSosyal medyadaki saçma sapan tipleri görüp, onlara özenip, izlediğiniz dizilerdeki karakterler gibi yaşamaya çalışıp böyle saçmalıklar yapıyorsanız hak ediyorsunuz zor yoldan öğrenmeyi. Sigara-alkol kullanınca kendinizi havalı sanmalar, kızlara şekil olsun diye badboy tavırlarına girmeler, herkese ayak uydurmak için kendi sağlığınızı ve güvenliğinizi ihmal etmeler... Böyle, düşünmekten çok uzak yaşayan insan türlerine acımıyorum artık. Umarım baban öğrenir ve sana ders verir de öğrenirsin neyin ne olduğunu. Kendinize ve çevrenizdekilere zarar vermekten başka bir şey değil.