Neler Yeni

Abimden senelerdir psikolojik şiddet görüyorum

Kaç kez evden kaçtım ama yine eve geri dönmek zorunda kaldım malum kalacak yerim yok çünkü. Abim olacak hayırsız senelerdir bana şiddet uyguluyor. Annem babam da beni sevmiyor sürekli bunların sebebi benmişim gibi beni suçluyorlar. Okuldan da ettiler beni zaten şimdi iş bulmaya kalksam bulamam da. Askerliğim geliyor da daha tecil yada yoklama falan hicbisey yapmadım. İsterse tecil yapıp erteleyebilirim yada yoklama başvurusunu yapıp askere de gidebilirim. Ama orda da ezerler yada dışlarlar beni diye korkuyorum. Karakola gitmeye kalksam bunları polislere nasıl söyleyecem ben? Psikolojik şiddetin tarifi fizikselden daha zor. Polisler inanmıcak bana bu sefer beni eve gönderecekler. Yazıklar olsun beni doğuracağına taş doğursalarmış keşke hiç olmasaymışım 😞 Kimden yardım alacam ben

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,494
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Güçlü olmaya çalış ben de aynı yollardan geçtim sayılır mentaliteni her zaman iyi tut. Aileyi fazla takma ilerde kendi evinde çıkarsın geçer inşallah. Para kazanmaya bak. Kazanınca da başka bir yere git.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Güçlü olmaya çalış ben de aynı yollardan geçtim sayılır mentaliteni her zaman iyi tut. Aileyi fazla takma ilerde kendi evinde çıkarsın geçer inşallah. Para kazanmaya bak. Kazanınca da başka bir yere git.
Odadan çıkmamı bile engelliyorlar. İş ilanları araştırdım bir sürü hiç bulamadım kendime göre bir iş.

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,494
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Odadan çıkmamı bile engelliyorlar. İş ilanları araştırdım bir sürü hiç bulamadım kendime göre bir iş.
Kendi işini yapabilirsin araştır biraz birsürü yöntem var ben yapıyorum. Yavaş yavaş başla büyütürsün işleri belki ileride çok başarılı olursun. Yaşın kaçtı bu arada

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Kendi işini yapabilirsin araştır biraz birsürü yöntem var ben yapıyorum. Yavaş yavaş başla büyütürsün işleri belki ileride çok başarılı olursun. Yaşın kaçtı bu arada
19 yaşındayım. Odadan çıkmamı engelliyorlar diyorum. Kendi işimi nasıl kurucam? Biseyler yapmak için hareket etmek lazım zaten. Herseyimden rahatsız olmuşlar bunlar. Allah bunlari bildiği gibi yapsın. Bende istiyorum kendi işimi kurup bunlarin yanından s*kt*r olup gideyim.

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,494
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
19 yaşında biri için bunları yapmaları normal değil reşit olmuşsun artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama tek yol bir an önce birşeyler için harekete geçmek.

Evden ayrılırsan annenle ve babanla görüşmeyi bırakma ama yine de eskisi gibi sıcak davranma ama kesinlikle görüşmeyi bırakma. Ara sıra görüş.

19 yaşında biri için bunları yapmaları normal değil reşit olmuşsun artık

Ama tek yol bir an önce birşeyler için harekete geçmek.

Evden ayrılırsan annenle ve babanla görüşmeyi bırakma ama yine de eskisi gibi sıcak davranma ama kesinlikle görüşmeyi bırakma. Ara sıra görüş.
Karakola gitmek iyi bi fikir mi bu arada? Polislere durumu anlatsam yardımcı olurlar mı? Kalacak yer bulur muyum?

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,287