Neler Yeni

Abimi blue switch almaktan nasıl vazgeçtirtebilirim?

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,293
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
blue switchte gecikme süresi çok fazla
Kağıt üzerinde belki gecikmeli olabilir ama senin dediğin kadar değil. Ben herhangi bir fark bile göremedim, hissetmedim.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
hayır blue switch klavyeden red switche geçtiğimde arada ki farkı hissedebiliyordum 0,1 ms yi bile hissedebilen bir insanım çoğu insan böyle değildir ama ben o gecikmeyi hissedebiliyorum çok azda olsa, ki fark baya büyük. sesten yana sorun yok klavyenin hissiyatı güzel fakat gecikme süresi çok fazla.
O fark sadece kağıt üzerinde var red switch veya blue switch klavye ile oynarken büyük bir gecikmeyi bırak küçük bir fark demeye şahit ister oyununu etkilemez. İnsanlar membran klavye ile oynuyor sen blue switch e gecikmesi çok fazla diyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,821
İsim
Doruk
Yarım saat Blue Switch klavye sesi dinlet Youtubedan beni almaktan vazgeçiren şeydi

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,231
İsim
Efe Kırmaz
O fark sadece kağıt üzerinde var red switch veya blue switch klavye ile oynarken büyük bir gecikmeyi bırak küçük bir fark demeye şahit ister oyununu etkilemez. İnsanlar membran klavye ile oynuyor sen blue switch e gecikmesi çok fazla diyorsun.
insanların oynadığı oyun düzeyiyle benimki bir değil, gereksiz karşılaştırma olmuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yarım saat Blue Switch klavye sesi dinlet Youtubedan beni almaktan vazgeçiren şeydi
AWYHGSDYHJAGHJAWGUIAWGWSDEA deneyebilirim teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kağıt üzerinde belki gecikmeli olabilir ama senin dediğin kadar değil. Ben herhangi bir fark bile göremedim, hissetmedim.
ben hissediyorum

Top Bottom