Abimin universitede bu kadar harcaması normalmi

Benim aylık masrafim
220 Fatura
21*40 dolmuş 840
20*30+150 Yemekhane parası 750
Arada dışarda yiyip içme+agalarla dışarı ayrı içme 1K olsun gene her şekil 3K nin altında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendine bir şey alır? Zaten küçücük şeyler 200 TL olmuş. :D 500'e 5000 TL gibi bakıyorsunuz şaka mısınız?
Hadi 500 olmasın 1000e sistem toplarsam kabullenir misin?

yemeği kyk veriyor ulaşım olarak yakın oldugu icin yuruyerek gidiyor . geçen ay 15bine yakin harcadi . memur cocuguyuz 15 bini biz çekirdek aile harcamıyoruzdur 1ayda. normalmidir universitede bu kadar harcamasi . sizler nekadar harciyordunuz. yer istanbul
knk 15000 paramı günlük 500 tl ediyor normal üniversite için

Ben üniversiteyken kardeşim bana "abi babam sana para gönderirken cebinde ki bozuklara bile baktı onları da tümleyip gönderebilir miyim diye" dedi o sözü duyduktan sonra benim için çok şey değişti, sende abine böyle bir şey söyle harcamaları düşecektir.

15k nın fazla olduğunu düşünmüyorum ama aileyi zorluyorsa harcamalarını kıssın insan gibi yaşayacağım diye ailesini zor durumda bırakmamalı gitsin çalışsın

yemeği kyk veriyor ulaşım olarak yakın oldugu icin yuruyerek gidiyor . geçen ay 15bine yakin harcadi . memur cocuguyuz 15 bini biz çekirdek aile harcamıyoruzdur 1ayda. normalmidir universitede bu kadar harcamasi . sizler nekadar harciyordunuz. yer istanbul
Harbi Çok Harcamış Bence Karılara Yedirdi Parayı

Benim aylık masrafim
220 Fatura
21*40 dolmuş 840
20*30+150 Yemekhane parası 750
Arada dışarda yiyip içme+agalarla dışarı ayrı içme 1K olsun gene her şekil 3K nin altında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hadi 500 olmasın 1000e sistem toplarsam kabullenir misin?
Herkesin hayatı sizin ki gibi değil. İyi günler.

Çok normal hele büyük şehirde ise aşırı normal,benim ağabey aylık yurtta kalmasına rağmen peder 25k civarı gönderiyor,yurt yemekleri doyurucu değil çünkü dışarıda yemek yemek zorunda kalıyor çoğu zaman ,normal bı miktar yani

Çok normal hele büyük şehirde ise aşırı normal,benim ağabey aylık yurtta kalmasına rağmen peder 25k civarı gönderiyor,yurt yemekleri doyurucu değil çünkü dışarıda yemek yemek zorunda kalıyor çoğu zaman ,normal bı miktar yani
yurtta kalmasına rağmen 25k aşırı fazla bence

İstanbulda + sigara alkol vs yok, sigarası olanlar vs. Çok daha fazla harcıyor ,yemeğe fazla para gidiyor çünkü
+ olarak söylüyorum 15-20kyı para olarak görmeyin,hangi iyi yaşayan güzel yaşayan insan 15-20k ile yapıyor bunu? yapıyorsa bile ot gibi yaşıyor dışarı çıkmıyor yemek felan yemiyordur,gidip hiç marketlere bakıyonuzmu acaba küçük kutu konserveler bile kaç tl olmuş,bişeye laf atmadan önce türkiyede yaşadığınızı ve 2018de değilde doların neredeyse 40tl oldugu 2025te olduğumuzu hatırlayarak ona göre laf atın

Geri