Neler Yeni

Abzu'yu Steam'den mi alayım Epic'ten mi?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Steam'den almamın avantajları:
  • Steam kütüphanem genişleyecek
  • Steam Link ile aynı oyunu telefondan da oynayabileceğim

Epic'ten almamın avantajları
  • Epic kütüphanem genişleyecek
  • Steam Link ile aynı oyunu telefondan da oynayabilirim
  • Abzu'nun ikiz oyunu Journey Epic Games'de.
  • Yapımcıya %18 daha fazla para gidecek. (Bu tür oyunlarda yapımcıyı desteklemek istiyorum.)

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Oyunun hikayeli olmasını ele alırsak epic games launcher, epic games sunucu sorunları ile oluşan problemlerde(sürekli olmasa da) epic'e giriş yapamamak pek sorun teşkil etmez. Yapımcı desteklemek amacı ile ve benzer oyunun da epic gamesde olmasından dolayı epic diyorum.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • Abzu'nun ikiz oyunu Journey Epic Games'de.
  • Yapımcıya %18 daha fazla para gidecek. (Bu tür oyunlarda yapımcıyı desteklemek istiyorum.)
Şu maddelerden dolayı Epic'ten aldım.
1672299586719.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunun hikayeli olmasını ele alırsak epic games launcher, epic games sunucu sorunları ile oluşan problemlerde(sürekli olmasa da) epic'e giriş yapamamak pek sorun teşkil etmez. Yapımcı desteklemek amacı ile ve benzer oyunun da epic gamesde olmasından dolayı epic games diyorum.
Yok Epic ile sorunum zaten yok. Hiçbir sorun yaşamadım kendisiyle. Hatta adamların canlı desteği olması bile benim için müthiş. AAA oyunlarım Epic'te. Yapımcıya daha fazla para gitmesi için Epic'ten aldım. Yapımcı benim TL cinsinden parama pek ihtiyaç yok ama bence böyle düşünmek bile yeter.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,957
Üyeler
167,579
Son üye
serdaryen
Top Bottom