Dostlar Ac Odyssey bitiyor. Öncesinde Witcher 3 oynamıştım. 2 sini Üst Üste Oynamak Yordu Ve Biraz Baydı Beni. Elimde Rdr2 ve Cyberpunk 2077 var. Hangisini oynamalıyım? Hangisi daha çok zevk verir ve farklı bir tarz yaşatır?
RDR 2 daha çok zevk verir.Dostlar Ac Odyssey bitiyor. Öncesinde Witcher 3 oynamıştım. 2 sini Üst Üste Oynamak Yordu Ve Biraz Baydı Beni. Elimde Rdr2 ve Cyberpunk 2077 var. Hangisini oynamalıyım? Hangisi daha çok zevk verir ve farklı bir tarz yaşatır?
Hepsi var pcde hocam indirdim geçen hafta. Sadece önce hangisini oynasam iyi olur diye sordumHocam kesinlikle demenizi anlamıyorum kişiden kişiye göre değişkenlik gösterir bu durum
Benim için cyberpunk 2077 daha eğlenceli çünkü ben yavaş oyunları oynayamıyorum beceremiyorum
Ama RDR2'nin daha kaliteli bir oyun olduğunu kabul ederim ama eglenemiyorum yani kısaca kişiden kişiye göre değişir ben cyberpunk 2077 diyorum ama RDR tarzı oyunlar hoşunuza gidiyorsa RDR2 almanızı öneririm.
Hocam RDR tarzı oyunlar hoşunuza gidiyorsa RDR 2'yi oynayın kesinlikle ama benim gibi yavaş oyunlar size bıkkınlık veriyorsa uykunuzu getiriyorsa Cyberpunk 2077 daha iyi olacaktırHepsi var pcde hocam indirdim geçen hafta. Sadece önce hangisini oynasam iyi olur diye sordum
Hocam rdr2 nin türkçe yaması yok diye biliyorum ingilizceniz yoksa cp2077 öneririm herhangi bir yama kurmanıza gerek yok direk oyunun ayarlarından türkçe yapıp başlayabilirsiniz (İNGİLİZCENİZ YOKSA)Dostlar Ac Odyssey bitiyor. Öncesinde Witcher 3 oynamıştım. 2 sini Üst Üste Oynamak Yordu Ve Biraz Baydı Beni. Elimde Rdr2 ve Cyberpunk 2077 var. Hangisini oynamalıyım? Hangisi daha çok zevk verir ve farklı bir tarz yaşatır?