Ac Odyssey derim. Çok fazla seçeneğin var.İki serinin de hiç bir oyununu oynamadım. Hangisinde daha bol, daha fazla içerik var. Hangisi beni sıkmaz? Hangisinde daha fazla açık dünya içeriği var? Şimdiden teşekkürler.
Far Cry 5, sürekli tekrarlanan, benzer içerikler sunulan Far Cry oyun serisi için tepki toplamıştı. Ama henüz hiç Far Cry oyunu oynamadıysan oynayabilirsin güzel oyundur. Önerim AC Odyssey
İkisinin de oynanış videolarını izle. Hangisi hoşuna giderse onu al.Yani ben pek kolay oyun beğenmem. Oyunun tarzını başka bir oyun örnek vererek söyler misiniz? He birde AC Odyssey bütçemi 100 TL aşıyor. O 100 TL farka değer mi?
Ac Odyssey derim. Çok fazla seçeneğin var.
Örneğin: Karakterini okçu da yapabilirsin, savaşçı da, suikastçi de.
Bir sürü zırh silah kask vb. özelleştirme seçeneğin var.
Acik ara ac odyssey ya
Bence Hala ac odysseyPeki şu anda ''Far Cry 5+ Far Cry New Dawn Compelete Edition'' diye bir paket 130 TL fiyata satılıyor. Far Cry 5+ Far Cry New Dawn mı yoksa AC Odyssey mi?
Far Cry New Dawn, Far Cry 5'in yamalanmış hali DLC gibi bir şey.Peki şu anda ''Far Cry 5+ Far Cry New Dawn Compelete Edition'' diye bir paket 130 TL fiyata satılıyor. Far Cry 5+ Far Cry New Dawn mı yoksa AC Odyssey mi?
Bence Hala ac odyssey
Peki hocam ben genel açıdan RPG türünü sevmiyorum. (bkz:Witcher 3) Bu oyunu Witcher 3'e benzetiyorlar. Witcher 3'ü bitirmedim bile 5 saat oynadım köşede bekliyor. Bu oyun beni sarar mı peki?Far Cry New Dawn, Far Cry 5'in yamalanmış hali DLC gibi bir şey.
Yine tavsiyem AC Odyssey.
RPG türünü sevmiyorsan bu oyunu da sevmezsin diye düşünüyorum.Peki hocam ben genel açıdan RPG türünü sevmiyorum. (bkz:Witcher 3) Bu oyunu Witcher 3'e benzetiyorlar. Witcher 3'ü bitirmedim bile 5 saat oynadım köşede bekliyor. Bu oyun beni sarar mı peki?
Teşekkürler. RPG türü bana göre değil.RPG türünü sevmiyorsan bu oyunu da sevmezsin diye düşünüyorum.
Dediğim gibi oynanış videolarına bak, hangisini seversen onu al.
Rica ederim. Zevkler ve renkler tartışılmaz tabii ki.Teşekkürler. RPG türü bana göre değil.