AC Origins Oynanır mı?

Satashke

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,280
Dostlar AC Odyssey oynadım. Kassandra ile inanılmaz keyif de aldım. Fakat Origins müzikleri ve izlediğim bir kaç sahnesi vb. sebebiyle bana çok daha derin bir oyun gibi geldi. Sanırım oyunun hikayesi de Kassandradan çok daha etkili bir hikayeye sahip. Sizce oynanır mı?

Oynanmaz. Hikayesi cidden bayağı sıkıcı. Özellikle Odyssey'den sonra oynanacak bir oyun hiç değil.

Ben satın aldım, @mehmet_s sağ olsun uygun fiyata verdi. Değer bence deneyimleyince yorum yaparım.

Dostlar AC Odyssey oynadım. Kassandra ile inanılmaz keyif de aldım. Fakat Origins müzikleri ve izlediğim bir kaç sahnesi vb. sebebiyle bana çok daha derin bir oyun gibi geldi. Sanırım oyunun hikayesi de Kassandradan çok daha etkili bir hikayeye sahip. Sizce oynanır mı?
Origins'e oranla biraz daha gelişmemiş bir oyun. Çok kötü bir oyun olduğunu söyleyemem, değerlendirilebilir.

Ben originsi çok ama çok beğendim hayran kaldım. Mükemmel oyun yapmışlar. Antik şehirler çok hoşuma gitti. Oyunu 30 saatte bitirdim. Şimdi odyysey sonra walhalla oynicam. İlk odyyse oynadığın için origins sıkıcı gelebilir. Ama öneririm. Odyysey beğendiysen originsi de beğenirsin.

Geri