AC: Syndicate oyun çökmesi

Reaksiyon skoru
7
Selam millet. Millet Unity'e sövüyordu Syndicate daha kötü çıktı. Sanırım düzelttiler onu. Neyse sorunuma değineyim. Bu Syndicate'ta görev biterken oyun kapanıyor. Tam o reach'e ulaşıyorum mesela oyun kapanıyor. Hani birkaç kere olur düzelir diye ummustum. Farklı görevlerde oluyordu. Şimdi aynı görevde ardı ardına iki kere oldu. Bunu çözebilir miyim?

Ben oyunu bugünlerde oynuyorum bu oyunu, başıma 2 kez geldi ama oyunu tekrar açınca düzeliyor. Oyun orjinal mi ? Orjinal değilse belki ondan oluyor olabilir güncelleme gerekli olabilir. Yada oyunda sıkıtı var, oyunda devam edebiiyorsan takma fazla.

Ben oyunu bugünlerde oynuyorum bu oyunu, başıma 2 kez geldi ama oyunu tekrar açınca düzeliyor. Oyun orjinal mi ? Orjinal değilse belki ondan oluyor olabilir güncelleme gerekli olabilir.
Orijinal oyun ve güncellemeleri tam. Yeni oynama fırsatım oldu. Unity'de bundan daha az bug olduğuna eminim. Ayrıca oyunu oynanmaz hale getiren buglar içermiyordu.
Post automatically merged:

Ben oyunu bugünlerde oynuyorum bu oyunu, başıma 2 kez geldi ama oyunu tekrar açınca düzeliyor. Oyun orjinal mi ? Orjinal değilse belki ondan oluyor olabilir güncelleme gerekli olabilir. Yada oyunda sıkıtı var, oyunda devam edebiiyorsan takma fazla.
Kanka devam edemiyorum işte. Görevi yapmamış kabul ediyor ve ilerleme kaydedemiyorum

Orijinal oyun ve güncellemeleri tam. Yeni oynama fırsatım oldu. Unity'de bundan daha az bug olduğuna eminim. Ayrıca oyunu oynanmaz hale getiren buglar içermiyordu.
Post automatically merged:

Kanka devam edemiyorum işte. Görevi yapmamış kabul ediyor ve ilerleme kaydedemiyorum

Steam'de oynuyorsan oyunun dosyalarını doğrulat, belki eksik yada bozuk dosyalar vardır. En son tercih oyunu sil, tekrar yükle belki düzelir ama emin değilim.

Selam millet. Millet Unity'e sövüyordu Syndicate daha kötü çıktı. Sanırım düzelttiler onu. Neyse sorunuma değineyim. Bu Syndicate'ta görev biterken oyun kapanıyor. Tam o reach'e ulaşıyorum mesela oyun kapanıyor. Hani birkaç kere olur düzelir diye ummustum. Farklı görevlerde oluyordu. Şimdi aynı görevde ardı ardına iki kere oldu. Bunu çözebilir miyim?
sisteminle alakalı bir hata olduğunu düşünüyorum zira geçtiğimiz 3 ay da oyunsuzluktan iki kez bitirdim ve bir kez bile böyle bir sorun yaşamadım. ama Ubi oyunu her şey beklenir .d

Dosyaları doğrulamayı dene ve görev yöneticisinden bak sistem çok mu zorlanıyor oyunu oynatırken?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,133
Üyeler
191,036
Son üye
Lupelius
Geri