Neler Yeni

Ac: Valhalla dan önce ac: Oddyssey e başlanırmı

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
Selamlar. Yeni pc aldım. Sizce Valhalla dan önce Oddyssey oynanır mı. Eyer ilk Valhalla oynarsam büyük ihtimalle Bi daha Oddyssey e başlamam. Oddyssey lede başlarsam valhalla yı sonra Bi iki ay sonra başlarım. Valhalla nın daha iyi olduğunu biliyorum ama Oddyssey Valhalla dan bazı farklılıkları varmış

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Selamlar. Yeni pc aldım. Sizce Valhalla dan önce Oddyssey oynanır mı. Eyer ilk Valhalla oynarsam büyük ihtimalle Bi daha Oddyssey e başlamam. Oddyssey lede başlarsam valhalla yı sonra Bi iki ay sonra başlarım. Valhalla nın daha iyi olduğunu biliyorum ama Oddyssey Valhalla dan bazı farklılıkları varmış
Neden Valhalladan sonra Odyssey oynamayasın ki? Hikaye olarak bi bağlılıkları yok istediğinden başlayabilirsin.

Mojo jojo

80+ Silver
Rdr 2 den sonra Hl 1 oynayanlar var. Pek fark etmez.

OxyVee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Talha
hikaye olarak bağlantı yok ama valhalla witcher tarzı olduğu için valhalladan sonra odysey oynarsan valhallının mekaniğine alıştığın için odyseyde birazcık failleyebilirsin çünkü valhalla bildiğin god of war , witcher tarzı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,092
Üyeler
163,946
Son üye
osmanmedia
Top Bottom