Rx 6700 wattman hatası

AMD'ymiş.
Bende AMD kullanıcısıyım hocam, bir ara bende Disney+'ta video izlerken bile wattman veriyordu gerçekten sinir bozucu. Bende kendiliğinden düzeldi birde 20.4.2 sürüm driver kurar mısın? Bayağı eski bir driver ama bende en stabil o sürüm. Kartım RX 5600XT

AMD'ymiş.
Bende AMD kullanıcısıyım hocam, bir ara bende Disney+'ta video izlerken bile wattman veriyordu gerçekten sinir bozucu. Bende kendiliğinden düzeldi birde 20.4.2 sürüm driver kurar mısın? Bayağı eski bir driver ama bende en stabil o sürüm. Kartım RX 5600XT
Onları da deneyeceğim bi o kaldı. Ben sadece oyundayken alıyorum. Genelde sistemi zorlayan oyunlarda oluyor. LoL ve valorant oynarken hiç almıyorum mesela.

Onları da deneyeceğim bi o kaldı. Ben sadece oyundayken alıyorum. Genelde sistemi zorlayan oyunlarda oluyor. LoL ve valorant oynarken hiç almıyorum mesela.
İşlemci tabanlı oyunlarda alman daha düşük tabii.

Tek tük günde 1 2 başıma geliyordu adrenalin programından düşük voltaj gpu yaptım. 1 Haftadır sıfır hata. 6700XT XFX

AMD'ymiş.
onu kuramaz hocam 6700 o driverdan sonra çıktı

Nasıl yapıyoruz hocam ayrıntılı bilgi verirmisin bi bende deniyim
Hocam adrenaline girip Performans>Ayarlanıyor> aşağıda ekran kartı sekmesi olacak. Oradan Düşük Voltaj Gpu bir dene bakalım olacak mı

onu kuramaz hocam 6700 o driverdan sonra çıktı
bende kuramaz diye düşünüyordum ama stabil olduğu için önermek istedim, tek tek denemesi gerekiyor o halde.

Umarım çözülür hocam :/

• Beğen
Reaksiyonlar: Wane
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,126
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon