Ac Valhalla epic games ubisoft

mehmet4732

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
476
arkadaşlar iyi geceler ac valhalla aldım bu gün indirdim bitti inmesi 50 gb bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam açtığım zaman açılmıyordu ubisoft girdim kayıt oldum vs 70 gb indirme daha istiyor saçmalık değil mi şimdi bi de 70 gb alan mı vermem gerekiyor valhalla ya onun inmesi mi lazım illa

arkadaşlar iyi geceler ac valhalla aldım bu gün indirdim bitti inmesi 50 gb bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam açtığım zaman açılmıyordu ubisoft girdim kayıt oldum vs 70 gb indirme daha istiyor saçmalık değil mi şimdi bi de 70 gb alan mı vermem gerekiyor valhalla ya onun inmesi mi lazım illa
Benim anlatmak istediğim bu işte güzel kardeşim
@Alexa çoğu şey de böyle özellikle ubisoft ta yaşıyorsun bu sorunu rainbow, asasin Creed vb . Tekrarlıyorum epicden oyun alınır İndirilimez.
Sorunuza gelince evet indireceksiniz
Hocam bir yanlışım varsa düzeltin lütfen

Ubisoft Connect'e bağlayıp oradan indirmen lazımdı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,839
Üyeler
189,166
Son üye
federicoclemento
Geri