rdemstaken
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyat bende 1139₺ olarak gözüküyor.1200TL oldu arkadaşlar
EDİT : Link'e tıklayın 1299₺ oldu.
Fiyat bende 1139₺ olarak gözüküyor.1200TL oldu arkadaşlar
1199 bende.Fiyat bende 1139₺ olarak gözüküyor.
EDİT : Link'e tıklayın 1299₺ oldu.
garibanın yüzü gülürmü ...1199 bende.
Bazen evet bazen hayır şans işi. Forumda 2 den 9'a çıkanı gördüm.Ölü piksel zamanla artıyor mu?
BendeEvet zaman geçtikçe artar.
Fakat bu bir kişide çıktı diye sizde de çıkacak diye bir şey yok.
Şans işi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kalite , fiyat , performans , indirim hepsi bir arada.
Kalite konusunda şüpheliyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şans işi dostum.
Kime ne çıkacağı belli olmaz.
Ben aldıktan sonra fiyatı biraz daha düştü neyse bakalım. İnceleme rehberi yayınlarım diye düşünüyorumSelamlar dostlar,
Alacaklar hayırlı olsun.
NOT : Ürünü alanlar genellikle ölü piksel sorunu yaşıyor. Fakat bu sizin de yaşayacağınız anlamına gelmiyor.Acer EG240YP UM.QE0EE.P07 23.8" 2ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer EG240YP UM.QE0EE.P07 23.8" 2ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Acer EG240YP UM.QE0EE.P07 23.8" 2ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bunu dikkate alarak değerlendirin.
Bekliyoruz.Ben aldıktan sonra fiyatı biraz daha düştü neyse bakalım. İnceleme rehberi yayınlarım diye düşünüyorum
Ölü pixel olunca ne zararı oluyor daBazen evet bazen hayır şans işi. Forumda 2 den 9'a çıkanı gördüm.
Sadece görüntü. Zararlı bir şey değil. Orada ki piksel öldüğü için görüntü vermiyor.Ölü pixel olunca ne zararı oluyor da
(Görüntü falan mı ?)
Ekranda küçük nokta oluşuyor.Ölü pixel olunca ne zararı oluyor da
(Görüntü falan mı ?)
Ekranın bi kısmında görüntü olarak boşluk mu oluyor yani (ciddi şekilde büyük mü ?)Sadece görüntü. Zararlı bir şey değil. Orada ki piksel öldüğü için görüntü vermiyor.
Hayır hayır. Çok küçük bir şey fark etmezsin ölü piksel testi yapmadan. Piksel diyoruz zaten minnak bir şeyEkranın bi kısmında görüntü olarak boşluk mu oluyor yani (ciddi şekilde büyük mü ?)
Hayır çok küçük.Ekranın bi kısmında görüntü olarak boşluk mu oluyor yani (ciddi şekilde büyük mü ?)
Tamam hocam zaten ben öyle çok ciddi bakmıyorum. Fazla çıksa da sorun olmaz diye düşünüyorumHayır hayır. Çok küçük bir şeu fark etmezsin ölü piksel testi yapmadan. Piksel diyoruz zaten minnak bir şey