🔥İndirim ACER AG15-51P-51XY, I5-1334U, 16GB DDR5 Ram, Iris Xe Laptop 14.699₺

Reaksiyon skoru
70
Fiyat performans ürünü, okula başlayan kardeşim için bir tane aldım bilgilendirmek istedim. Cihazda 2 adet DDR5 SDRAM slotu bulunuyor, 1 tanesi dolu 16gb şeklinde. U serisi olduğu için çok fazla bir ısınma olmayacaktır. Ayrıca cihazda iki adet TYPE-C bulunuyor. Yorumları genel olarak iyi. Detaylı bilgileri aşağıya bırakıyorum.

Ürün Link: Amazon Bağlantı

Detaylı bilgi inceleme test: NotebookCheck.net

1757319782315.webp
1757319794791.webp

Oyun Tesleri:
1757319847677.webp

Cihazın Anakartı:
1757319875474.webp

U serisi cihazlarda oyun randımanlı oynanmaz her ne kadar sitelerde yüksek fps gösterse de, işlemci cihaz ısınmasın ve düşük güç tüketsin diye yükte frekans kısıyor, oyun ve mimari programlar harici her türlü iş görür üzmez

Fiyat performans ürünü, okula başlayan kardeşim için bir tane aldım bilgilendirmek istedim. Cihazda 2 adet DDR5 SDRAM slotu bulunuyor, 1 tanesi dolu 16gb şeklinde. U serisi olduğu için çok fazla bir ısınma olmayacaktır. Ayrıca cihazda iki adet TYPE-C bulunuyor. Yorumları genel olarak iyi. Detaylı bilgileri aşağıya bırakıyorum.

Ürün Link: Amazon Bağlantı

Detaylı bilgi inceleme test: NotebookCheck.net

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Oyun Tesleri:
Alıntıyı görüntüle

Cihazın Anakartı:
Alıntıyı görüntüle
fiyatı güzelmiş, bütçesi olmayıp bilgisayar okuyacak arkadaşlar alabilir. işinizi rahat görür.

Hocam sıcak fırsat değil bu geçen hafta düşmüştü şuan normal fiyatına gelmiş 13.5 tu

Sıcak fırsatlık bir durum yok ve daha ucuza satılmıştı. Birde wuxga ekranı var kısacası video film izlerken tam ekrana aldığınızda alttan ve üstten siyah bar geçiyor, böyle ofis iş okul laptoplarında bunun olması bence dezavantaj çünkü bir yerden sonra rahatsız edebilir.

5*6 gün çnce 12500 civarına aldım amazondan
Bu cihaz hiç o fiyatlara düşmemiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sıcak fırsatlık bir durum yok ve daha ucuza satılmıştı. Birde wuxga ekranı var kısacası video film izlerken tam ekrana aldığınızda alttan ve üstten siyah bar geçiyor, böyle ofis iş okul laptoplarında bunun olması bence dezavantaj çünkü bir yerden sonra rahatsız edebilir.
Doğru haklısınız.

Hocam sıcak fırsat değil bu geçen hafta düşmüştü şuan normal fiyatına gelmiş 13.5 tu
Doğru haklısınız.

Nornal fiyqtı daha yüksek aslında. Bendr 13.300e aldım geçen hafta ama bu fiyatada alınır

5*6 gün çnce 12500 civarına aldım amazondan
Nasıl 12,5a aldın ya bin lira ekstra kuponun mu vardı

Bende aldım kullamıyorumda çok mühim bişe değil ya

Almayı düşünen varsa amazondan aldığım gibi duruyor kapalı kutusunda fiyatı konuşuruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,760
Üyeler
183,887
Son üye
Kaloriferci Ahmet
Geri