Acer AN515 modeli kaç nit bilen?

gaming model almak istemiyodum aslında oyun oynamayacagım ama normal kalibrede ne biliyim mx 450 ekran karltı bi laptopada 18-19 k vermek aptallık gibi geliyo 21 k veririm en azından ekranı çok kaliteli ve gaming pc güclü yani aslında macbook alıp almamak arasında cok gidip geldimde ancak 13 inc ekran baya kücük ya
Mantıklı hareket hocam 19kya oyun bile açmayacak laptop almak yerine güzel bir hem iş hem oyun laptopu almak çok daha mantıklı

Mantıklı hareket hocam 19kya oyun bile açmayacak laptop almak yerine güzel bir hem iş hem oyun laptopu almak çok daha mantıklı
sen hangi modeli kullanıyosun

Benimki masaüstü
ben 8 yıldır asus laptop kullanıyorum daha hic icini acıp falan temizlemedim hala iyi durumda ancak laptop fiyatları cok artıyo bir an önce yeniliyim diyorum bilgisayar mühendisi arkadasım var laptobun iyi durumda dedi icini temizlet bide ssd taktır seni daha yıllarca götürür diyo bende öyle hissediyorum en sevdigim yanı ise hic fan sesi yok laptopta yani calısıyomu calısmıyomu anlamıyosun bile o yuzden laptop alıp almamakta aşırı kararsızım

ben 8 yıldır asus laptop kullanıyorum daha hic icini acıp falan temizlemedim hala iyi durumda ancak laptop fiyatları cok artıyo bir an önce yeniliyim diyorum bilgisayar mühendisi arkadasım var laptobun iyi durumda dedi icini temizlet bide ssd taktır seni daha yıllarca götürür diyo bende öyle hissediyorum en sevdigim yanı ise hic fan sesi yok laptopta yani calısıyomu calısmıyomu anlamıyosun bile o yuzden laptop alıp almamakta aşırı kararsızım
Oyun vs oynamıyorsan memnunsan arkadaşının dediğini de yapabilirsin.
Ne için kullanıyorsun bilmiyorum ama ilerisi için yeter diyorsan hiç yeni almana gerek yok sana kalmış bu arada evet fiyatlar artıyor

Oyun vs oynamıyorsan memnunsan arkadaşının dediğini de yapabilirsin.
Ne için kullanıyorsun bilmiyorum ama ilerisi için yeter diyorsan hiç yeni almana gerek yok sana kalmış bu arada evet fiyatlar artıyor
sana attıgım model 21k simdi almassam seneye 40k bi yandna bu durum var :(

sana attıgım model 21k simdi almassam seneye 40k bi yandna bu durum var :(
Hocam bu arada yaş kaçtı? Çocuğunuz felan varsa bir kaç yıla oynar diyorsanız oyuncu laptopu alın anladığım kadarıyla yaşınız büyük.

Hocam bu arada yaş kaçtı? Çocuğunuz felan varsa bir kaç yıla oynar diyorsanız oyuncu laptopu alın anladığım kadarıyla yaşınız büyük.
yaş 25 çocuk yok ya ama almassamda kendimi enayi gibi hissedicem bi yandan amazondan 2-3 parça elektronik eşyamıda aldım paketlerini açmadım fiyatları artmadan kenara koydum 2 yıl önce 132 tl ye aldıgım logitech hoparlör 486 tl olmus:ROFLMAO:

yaş 25 çocuk yok ya ama almassamda kendimi enayi gibi hissedicem bi yandan amazondan 2-3 parça elektronik eşyamıda aldım paketlerini açmadım fiyatları artmadan kenara koydum 2 yıl önce 132 TL ye aldıgım logitech hoparlör 486 TL olmus:ROFLMAO:
Bence alın geçin fiyatlar artıyor zaten tekrar almaya çalıştığınızda bu laptop 35-40 k bile olacak olabilir 😂

yaş 25 çocuk yok ya ama almassamda kendimi enayi gibi hissedicem bi yandan amazondan 2-3 parça elektronik eşyamıda aldım paketlerini açmadım fiyatları artmadan kenara koydum 2 yıl önce 132 TL ye aldıgım logitech hoparlör 486 TL olmus:ROFLMAO:
Hocam fena zarar etmişsin altın alsan dolar alsan çok daha mantıklıydı paran çöp olmuş 😔

Hocam fena zarar etmişsin altın alsan dolar alsan çok daha mantıklıydı paran çöp olmuş 😔
la 29 aralık 2020 de dolar 7.5 mus 2 yılda 2 kattan biraz arttı hoparlör ise 4 kat artmıs ne anlatıyon :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,386
Üyeler
190,562
Son üye
Cid Kagenou
Geri