Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Acer Aspire 3 Intel i3-N305, 8GB DDR5 RAM, 256GB SSD Laptop 8.599TL🔥

Bünyamina

80+ Platinum
Ofis işleri, film ve nette takılmalık bir laptop ha birde ufak lol gibi oyunları oynatır ufak tefek. 12 taksit peşin fiyatına olması güzel. Bir tık cazip geldi bu durum o yüzden paylaşıyorum. İşinize yarayacaktır.
https://amzn.eu/d/eV0QNRa

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Rıfat Avcı
Acaba Pro Tools gibi DAW programlarında performansı nasıldır

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,497
İsim
Hakanbey
Çok basit kalır bu programlar Cihaz aşırı güçlü n305 dediğimiz işlemci Fiziksel 8 çekirdek sahip üstüne ddr5 ram ile geliyor. i5-i7 11 nesil bazı modellerinde Çoklu çekirdekte daha güçlüdür.

1725068192415.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Not olarak 16gb ramli versiyonunu bulursan kaçırma derim Söylediğin programlar Bellek tüketimi fazladır ancak DDR5 frekans hızları yüksek olduğundan Veri işleme hızı yüksek olacağından aradaki açığı kapatabilir ancak 16 gb Ramli model bulursan tadından yenmez hiç bir problem yaşamazsın.

tRoya06

80+
Geçen yıl almıştım, ekran çöp. Ofis işlerinde idare eder, onun haricinde vasat kalıyor. Ederi max 6 bin

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet
1 seneden fazladır kullanıyorum ben gayet memnunum. Ekranı da çöp değil abartıldığı kadar. Performansından da memnunum. Sadece ramin 8 GB olup arttırılamaması sebebiyle bazen birkaç programı aynı anda açtığımda performansı beklentimi karşılamıyor ama genel olarak memnunum.

bekaans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berke Kaan
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
16 gb versiyonunu bulamadım bulan varsa atabilir mi ?

sako.TPZ

80+
Bu laptopu 6400e almıştım 3 gün kullandım iade ettim amazon da sorgulamadan aldı ekranı berbat gündüz düz açıdan bakmazsanız ekranı göremiyorsunuz biraz aşağı yukarı eğim olsa bile yazıları okumanız zorlaşıyor ekran haricinde idare eder kasası da kaliteli denemez ısınıyordu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ahmet
Bu laptopu 6400e almıştım 3 gün kullandım iade ettim amazon da sorgulamadan aldı ekranı berbat gündüz düz açıdan bakmazsanız ekranı göremiyorsunuz biraz aşağı yukarı eğim olsa bile yazıları okumanız zorlaşıyor ekran haricinde idare eder kasası da kaliteli denemez ısınıyordu.
hocam size muhtemelen sorunlu olan bir modeli gelmiş sanırım. Şuan gönderiyi yazdığım laptoptan bahsediyorsunuz ve ekranı gayet normal eğimli açılarda ise yazılar diğer panellerde de bir nebze okunamıyor ki bu ekranda da öyle bence sanki biraz abartıyormuşsunuz gibime geldi :D

Bünyamina

80+ Platinum
hocam size muhtemelen sorunlu olan bir modeli gelmiş sanırım. Şuan gönderiyi yazdığım laptoptan bahsediyorsunuz ve ekranı gayet normal eğimli açılarda ise yazılar diğer panellerde de bir nebze okunamıyor ki bu ekranda da öyle bence sanki biraz abartıyormuşsunuz gibime geldi :D
Beklentisi çok yüksek olunca bu durum normal. Fiyatına göre incelese böyle yazmaz diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,145
Üyeler
161,245
Son üye
Harun Doman
Top Bottom