🔥İndirim Acer Aspire 5 12.999 TL 🔥🔥

Claw's

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
820
Dostlar şu anda bu laptop 13k bandında bulunmaz nimet. 15k ve altı bütçe ile laptop arayanlar bu laptobu kaçırmasın. Bu laptobu bir akrabaya aldık, windows'u ben kurdum ve bir laptop her şeyiyle yeterli olur mu, öyle bir şey bu.

Geçen hafta 11.900 gibi bir fiyata satılırken millet acaba diyordu alın geçin diye arkadaşlarıma bile attım. Almayanlar için yine güzel fırsat.

Geçen hafta 11.900 gibi bir fiyata satılırken millet acaba diyordu alın geçin diye arkadaşlarıma bile attım. Almayanlar için yine güzel fırsat.
Bu fiyatta laptop arayanlara iyilik olsun diye atıyorum ama yok. Zam geldikten sonra veya stoklar bittikten sonra millet keşke alsaydım diye yazmaya başlar.

Teşekkürler emeğinize fakat sadece bu pazar günü 11.899 tl ye satiliyordu.Ondan önceki 3-4 günde bu fiyatta mediamark satıcı tarafından uzun sure kaldı. Aşırı kaçmaz alınır fiyat değil 19 20 k lara ekran kartlı cihazlar dusuyor

12 ye aldım 1 k da ram e gitti tek sıkıntısı klavyenin ortası biraz esniyor yazarken abanarak yazmamak lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,080
Üyeler
189,385
Son üye
SarsiciDirsek
Geri