Neler Yeni

🔥İndirim Acer Aspire 5 A515 Laptop 11.899 TL 🔥

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Claw's

80+ Silver
Çoklu Konu, Spam
Öncelikle şunu belirteyim, bu laptop bütçesi zar zor 12k seviyelerinde olanlar için. Lütfen buraya gelip az daha koy şunu al, bunu al yazmayın.

Bu laptop şu anda fiyatına göre çok iyi.
12k bandında laptop arayanlar bu laptobu alsın.

Son düzenleme:

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
749
İsim
lappelduvide
Öncelikle şunu belirteyim, bu laptop bütçesi zar zor 12k seviyelerinde olanlar için. Lütfen buraya gelip az daha koy şunu al bunu al yazmayın.

trendyolda da aynı fiyat üstelik maximum karta vade farksız 9 ay taksit seçeneği mevcut

Öğrenen_biri

80+ Bronze
+ yanına bir ram eklenebilirse mükemmel. Siparişi verdim kardeşim için buna uygun ram alırım bir sonraki ay

JrFuKi.

80+ Bronze
Ekran Kartı : Intel UHD Graphics, Okul işleri dışında tavsiye etmem. Okul işleri için isi F/P olarak direk alınır.

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ömer
Ekran Kartı : Intel UHD Graphics, Okul işleri dışında tavsiye etmem. Okul işleri için isi F/P olarak direk alınır.
knk konpelt oyun değil farkındasın dimi, siteye yaş sınırı gelmeli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle şunu belirteyim, bu laptop bütçesi zar zor 12k seviyelerinde olanlar için. Lütfen buraya gelip az daha koy şunu al, bunu al yazmayın.

lenovo olarak ne tavsiye edersiniz bütçe 10 k lenovo dışındakilerin materyal kalitesi hoşuma gitmiyor

Claw's

80+ Silver

lenovo olarak ne tavsiye edersiniz bütçe 10 k lenovo dışındakilerin materyal kalitesi hoşuma gitmiyor
10k bütçede markalar arasında çok malzeme kalitesi farkı olacağını sanmıyorum ama şu laptop fiyatına göre iyi.
Tn panel ama ram ve ssd yükseltme imkanı var. Ekrana biraz tahammül edip performansından yararlanabilirsin.
Ama Ben olsam az daha koyar konudaki Acer'i alırım.

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ömer
10k bütçede markalar arasında çok malzeme kalitesi farkı olacağını sanmıyorum ama şu laptop fiyatına göre iyi.
Tn panel ama ram ve ssd yükseltme imkanı var. Ekrana biraz tahammül edip performansından yararlanabilirsin.
Ama Ben olsam az daha koyar konudaki Acer'i alırım.
hocam 10 k ya laptop almıştım hp marka klavyeye basınca içeri göçüyordu klavye arasındaki plastiğin et kalınlığı saç kalınlığındaydı dandik hissiyat veriyordu kardeşimin eski lenovosunun klavyesi hala tas gibi

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Gökhan
Tabi isteyen ordan da alabilir ama ben hepsiburada varken trendyol tercih etmezdim. Herhangi bir sıkıntı çıkarsa uğraş dur.
hepsiburada da sütten çıkmış ak kaşık değil. tüketicinin korunması hakkında kanunu hiçe sayıp bana 6 ay boyunca thh sonuçlanmasını beklettiren şirkettir kendisi.
kaçınılmaz son tabii ki de bu hafta lehime karar çıktı. böyle bir firmadan da o karara tüketici mahkemesine gidip itiraz etmelerini bekliyorum açıkçası şuanlık beklemedeyim

dipnot: satıcı ve gönderici hepsiburada olan bir sipariş

JrFuKi.

80+ Bronze

Özelden numaranı bırak yaş sınırını göstereyim sana terbiyesiz.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom