Premium sana oyun ve izlenecek içerik sunmuyor, prime oyun veriyor bir aylık da dizi film izlersin işteOrda prime ile ücretsiz ise burda da premium ile ücretsiz ne farkı var
Premium sana oyun ve izlenecek içerik sunmuyor, prime oyun veriyor bir aylık da dizi film izlersin işteOrda prime ile ücretsiz ise burda da premium ile ücretsiz ne farkı var
Hmm..Premium sana oyun ve izlenecek içerik sunmuyor, prime oyun veriyor bir aylık da dizi film izlersin işte
Sonunda Laptobtan anlayan bir insan evladıFİYAT GAYET İYİ BUNS GÖRE
Dostum Aspire 3 serisinden bahsettiğine eminsin değil mi? Hani şu kronik ips glow ve hoparlör cızırtısı olan mükemmel seriden? Önerdiklerimi gömüyorsun da aralarında dağlar kadar fark yok? IPS tamam ekran ama öyle wow dedirtecek bir IPS değil. Yere göğe sığdıramadığın model sıradan ve pahalı bir cihaz. Bu bütçede 5. nesil AMD hardware daha başarılı f/p olarak.Hmm..
180 tl'lik blu tv'yi izlenecek içerikten saymıyosun demek
dün akşam şok'ta w11 lisi 12999₺ satıldı...Dostlar 12k bandında okulda işte kullanmalık giriş seviyesi bir laptop arıyorsanız bunu kaçırmayın. Her işinizi halledersiniz. Lol, valorant, minecraft gibi görece hafif oyunları havada karada oynarsınız. Boş vaktinizde de ips paneli ile dizi film yapabilirsiniz. Fiyatına göre kaçırılmaması gereken iyi bir laptop.
Her ne kadar aynı model olmasalar da bu şoktaki de uygun fiyatlı imiş. Ama attığım linkte halen 400 tl daha ucuza satılıyor. W11 etkinleştirmek bu işlerden anlayanlar için çocuk oyuncağı ne de olsa..dün akşam şok'ta w11 lisi 1299₺ satıldi...
Acer Aspire 3 A315-59-59AY Intel I5-12350U 8GB Ram 512GB SSD 15.6" FullHD Notebook - Cepte Şok
Acer Aspire 3 A315-59-59AY Intel I5-12350U 8GB Ram 512GB SSD 15.6" FullHD Notebook avantajlı fiyatlarla Cepte Şok'ta. İncelemek ve hemen sipariş vermek için tıklayın.www.sokmarket.com.tr
Dostum cihazı ben satıyorum de kurtul bu ne zahmet ya.Her ne kadar aynı model olmasalar da bu şoktaki de uygun fiyatlı imiş. Ama attığım linkte halen 400 tl daha ucuza satılıyor. W11 etkinleştirmek bu işlerden anlayanlar için çocuk oyuncağı ne de olsa..
Dostum cihazı ben satıyorum de kurtul bu ne zahmet ya.
akşam almayı düşünmüştüm de ŞOK olunca vazgeçtim. Amazona yazı yazdım , neden pahalı satıyorsunuz, şok ta ve hb de daha ucuz diye 13599₺ sizde diye. şimdi 12599₺ yapmışlar vade farksız 12 taksitle aldım. Amazon farklı , sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Paylaşımı yapan arkadaşa teşekkür ederim. w11 lisans, dediğiniz gibi sorun değil...Her ne kadar aynı model olmasalar da bu şoktaki de uygun fiyatlı imiş. Ama attığım linkte halen 400 tl daha ucuza satılıyor. W11 etkinleştirmek bu işlerden anlayanlar için çocuk oyuncağı ne de olsa..
şimdi arada kaldım. hakikaten bu cihaz daha mı iyi. amazon siparişimi iptal etmeli miyim ?
Şu cihaz daha iyi mesela. Onboard GPU bir işe yarıyor hiç yoktan. Ve daha ucuz.
Dostlar 12k bandında okulda işte kullanmalık giriş seviyesi bir laptop arıyorsanız bunu kaçırmayın. Her işinizi halledersiniz. Lol, valorant, minecraft gibi görece hafif oyunları havada karada oynarsınız. Boş vaktinizde de ips paneli ile dizi film yapabilirsiniz. Fiyatına göre kaçırılmaması gereken iyi bir laptop.
Konu sahibinin haklı olduğu nokta konudaki cihaz ips. Ama ips glow sorunu yaygın aspire 3 serisinde. Bir şey izliyorsan ve şansına sorunsuz bir ekran denk gelirse daha keyifli bir görüntü verecektir. Ama görüntü konusunda takıntın yoksa performans olarak gpu performansı biraz önde cpu performansı biraz geride. Eşdeğer cihazlar ama gpu performansı oyun performansı ilişkisi ve fiyat performans kriterinden tercihim HP olurdu benim.akşam almayı düşünmüştüm de ŞOK olunca vazgeçtim. Amazona yazı yazdım , neden pahalı satıyorsunuz, şok ta ve hb de daha ucuz diye 13599₺ sizde diye. şimdi 12599₺ yapmışlar vade farksız 12 taksitle aldım. Amazon farklı , sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Paylaşımı yapan arkadaşa teşekkür ederim. w11 lisans, dediğiniz gibi sorun değil...
Mesaj otomatik birleştirildi:
şimdi arada kaldım. hakikaten bu cihaz daha mı iyi. amazon siparişimi iptal etmeli miyim ?
Soluk ve kalitesiz bir ekran istiyosan hemen siparişini iptal edip "bilgisayar mühendisi" nin önerdiği laptobu alabilirsinakşam almayı düşünmüştüm de ŞOK olunca vazgeçtim. Amazona yazı yazdım , neden pahalı satıyorsunuz, şok ta ve hb de daha ucuz diye 13599₺ sizde diye. şimdi 12599₺ yapmışlar vade farksız 12 taksitle aldım. Amazon farklı , sorun yaşayacağımı sanmıyorum. Paylaşımı yapan arkadaşa teşekkür ederim. w11 lisans, dediğiniz gibi sorun değil...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kazıklanmak istiyorsan da bu arkadaşın ürünü tam sana göre. 2 nesil eski cihazı güncel mimari cihazların piyasasında satıp sorun görmüyor.Soluk ve kalitesiz bir ekran istiyosan hemen siparişini iptal edip "bilgisayar mühendisi" nin önerdiği laptobu alabilirsin