Merhabalar benim bir bilgisayarım var markası ACER ASPİRE 5755G var ÇOK ISINIYO NE YAPMALIYIM
laptop anladığım kadarıyla altına soğutucu alabilirsin.Merhabalar benim bir bilgisayarım var markası ACER ASPİRE 5755G var ÇOK ISINIYO NE YAPMALIYIM
alt tarafta hava kanalı varsa soğutucu almayı deneMerhabalar benim bir bilgisayarım var markası ACER ASPİRE 5755G var ÇOK ISINIYO NE YAPMALIYIM
Vantilatör al pcye doğrult arkasına lepen koy lepenin içine buz ve soğuk su koy istediğin zaman vantilatörü kapatır odayı ısıtırsın istediğin zaman açar evde kış yaşarsınMerhabalar benim bir bilgisayarım var markası ACER ASPİRE 5755G var ÇOK ISINIYO NE YAPMALIYIM
Öncelikle aldığın firmaya yetkili serivse götürüp macun ve temizlik yaptıra bilir diz üstü bataryası çıkıyorsa bataryayı çıkar ve jsşda iken oynaman lesin çözümdür onun dışında genel olarak oyuncu olmayan dizüstülerde ısınöa çok görülür sende bir leptop soğutucu alsan iyi edersinMerhabalar benim bir bilgisayarım var markası ACER ASPİRE 5755G var ÇOK ISINIYO NE YAPMALIYIM