Neler Yeni

Acer aspire 7 alınır mı

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,063
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Ha peki zaten benimde aklımda o var
Dostum, fazla kafa yormaya gerek yok. Attığım modeli alabilirsin. Kendisi gayet güzel. Özellikle işlemcisi hatrı sayılır cinslerden.

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
Dostum, fazla kafa yormaya gerek yok. Attığım modeli alabilirsin. Kendisi gayet güzel. Özellikle işlemcisi hatrı sayılır cinslerden.
İtopyadan takip ediyodum zaten bu modeli dün 11.500 du bi baktım 14 k oldu birden nedense
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki beni böyle 5-6 yıl götürür müs

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,063
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,063
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

cordisay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Doğan Aba
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
La ekran Hz ile PC kötü mi İyi mi mi belirleniyormuş işe bak ya.
Dikkat edersen ben kötü demedim, bu hz'e bu kadar para verilmez dedim. Bu özellikleri 60hz'le kullanmak senin bileceğin iş. Akış farkını gel misafir edip gösteriyim sana
Konudan bağımsız olarak soruyorum. GT 1030 ile 360 Hz ekran kullanmak iyi olur muydu?
Hayatında kaç farklı hz'li ekran kullandın?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,063
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Hayatında kaç farklı hz'li ekran kullandın
Toplamda 4 çeşit kullandım. Birçoğu 60 Hz idi. 75, 144 ve 240 Hz deneyimleme şansım oldu. Hikayeli oyunlarda bir fark göremedim. 240 Hz monitörde ekran çok akıcıydı ve CS GO oynadım onda sadece. Kişisel yorumum olarak FPS oyunları hariç 75 Hz monitörden yukarısı çok da gerekli değil. Başka sorunuz var mı?

Bu arada eklemek istiyorum. GTX 1650 GDDR6, FPS oyunları hariç 60 FPS'yi zor geçiyor. Panel 500 Hz olsa da değişen bir şey olmayacak. Onu da geçtim mevcut bütçede daha iyi işlemcili Laptop bulunmuyor.

Daha iyisini bulabilirseniz burada paylaşabilirsiniz.

@DerratiX @Abdurrahman Avf @f0ze @Perfectshot06

Son düzenleme:

cordisay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Doğan Aba
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Toplamda 4 çeşit kullandım. Birçoğu 60 Hz idi. 75, 144 ve 240 Hz deneyimleme şansım oldu. Hikayeli oyunlarda bir fark göremedim. 240 Hz monitörde ekran çok akıcıydı ve CS GO oynadım onda sadece. Kişisel yorumum olarak FPS oyunları hariç 75 Hz monitörden yukarısı çok da gerekli değil. Başka sorunuz var mı?

Bu arada eklemek istiyorum. GTX 1650 GDDR6, FPS oyunları hariç 60 FPS'yi zor geçiyor. Panel 500 Hz olsa da değişen bir şey olmayacak. Onu da geçtim mevcut bütçede daha iyi işlemcili Laptop bulunmuyor.

Daha iyisini bulabilirseniz burada paylaşabilirsiniz.

@DerratiX @Abdurrahman Avf @f0ze @Perfectshot06
O kadar çeşit Hz'li kullanma fırsatınız olmasına rağmen 1030'a 360hzi görmek başlı başına saçma bi soruydu, 1650 seni seneler götürür ki 60hz seni bu sene tatmin etse gelecek sene tatmin etmez. Akıcılığı sadece oyunda değerlendirmek de bana göre doğru değil. Açıkçası masaüstünde dolaşırken bile akıcılık ister insan. Bu da benim şahsi düşüncemdir. Başka bi konudan bağımsız sorunuz varsa sorabilirsiniz. Ha daha iyi sistemi de şuraya bırakıyım

İşlemci karşılaştırması
Tatmin olamadıysanız

Turabi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Turabi Çelik
O kadar çeşit Hz'li kullanma fırsatınız olmasına rağmen 1030'a 360hzi görmek başlı başına saçma bi soruydu, 1650 seni seneler götürür ki 60hz seni bu sene tatmin etse gelecek sene tatmin etmez. Akıcılığı sadece oyunda değerlendirmek de bana göre doğru değil. Açıkçası masaüstünde dolaşırken bile akıcılık ister insan. Bu da benim şahsi düşüncemdir. Başka bi konudan bağımsız sorunuz varsa sorabilirsiniz. Ha daha iyi sistemi de şuraya bırakıyım

İşlemci karşılaştırması
Tatmin olamadıysanız
Peki bu monster mı iyi yoksa lenovo ideapad gaming 3 mü iyi ryzen 5 5600h olan

Top Bottom