Dostum, fazla kafa yormaya gerek yok. Attığım modeli alabilirsin. Kendisi gayet güzel. Özellikle işlemcisi hatrı sayılır cinslerden.Ha peki zaten benimde aklımda o var
İtopyadan takip ediyodum zaten bu modeli dün 11.500 du bi baktım 14 k oldu birden nedenseDostum, fazla kafa yormaya gerek yok. Attığım modeli alabilirsin. Kendisi gayet güzel. Özellikle işlemcisi hatrı sayılır cinslerden.
Peki beni böyle 5-6 yıl götürür müsDostum, fazla kafa yormaya gerek yok. Attığım modeli alabilirsin. Kendisi gayet güzel. Özellikle işlemcisi hatrı sayılır cinslerden.
Hangi oyunları oynadığınıza bağlı. Genel kullanımda götürür.Peki beni böyle 5-6 yıl götürür müs
Götürür.Ben gta valo ets forza benzeri oyunlar işte
Dikkat edersen ben kötü demedim, bu hz'e bu kadar para verilmez dedim. Bu özellikleri 60hz'le kullanmak senin bileceğin iş. Akış farkını gel misafir edip gösteriyim sanaLa ekran Hz ile PC kötü mi İyi mi mi belirleniyormuş işe bak ya.
Hayatında kaç farklı hz'li ekran kullandın?Konudan bağımsız olarak soruyorum. GT 1030 ile 360 Hz ekran kullanmak iyi olur muydu?
Toplamda 4 çeşit kullandım. Birçoğu 60 Hz idi. 75, 144 ve 240 Hz deneyimleme şansım oldu. Hikayeli oyunlarda bir fark göremedim. 240 Hz monitörde ekran çok akıcıydı ve CS GO oynadım onda sadece. Kişisel yorumum olarak FPS oyunları hariç 75 Hz monitörden yukarısı çok da gerekli değil. Başka sorunuz var mı?Hayatında kaç farklı hz'li ekran kullandın
O kadar çeşit Hz'li kullanma fırsatınız olmasına rağmen 1030'a 360hzi görmek başlı başına saçma bi soruydu, 1650 seni seneler götürür ki 60hz seni bu sene tatmin etse gelecek sene tatmin etmez. Akıcılığı sadece oyunda değerlendirmek de bana göre doğru değil. Açıkçası masaüstünde dolaşırken bile akıcılık ister insan. Bu da benim şahsi düşüncemdir. Başka bi konudan bağımsız sorunuz varsa sorabilirsiniz. Ha daha iyi sistemi de şuraya bırakıyımToplamda 4 çeşit kullandım. Birçoğu 60 Hz idi. 75, 144 ve 240 Hz deneyimleme şansım oldu. Hikayeli oyunlarda bir fark göremedim. 240 Hz monitörde ekran çok akıcıydı ve CS GO oynadım onda sadece. Kişisel yorumum olarak FPS oyunları hariç 75 Hz monitörden yukarısı çok da gerekli değil. Başka sorunuz var mı?
Bu arada eklemek istiyorum. GTX 1650 GDDR6, FPS oyunları hariç 60 FPS'yi zor geçiyor. Panel 500 Hz olsa da değişen bir şey olmayacak. Onu da geçtim mevcut bütçede daha iyi işlemcili Laptop bulunmuyor.
Daha iyisini bulabilirseniz burada paylaşabilirsiniz.
@DerratiX @Abdurrahman Avf @f0ze @Perfectshot06
Peki bu monster mı iyi yoksa lenovo ideapad gaming 3 mü iyi ryzen 5 5600h olanO kadar çeşit Hz'li kullanma fırsatınız olmasına rağmen 1030'a 360hzi görmek başlı başına saçma bi soruydu, 1650 seni seneler götürür ki 60hz seni bu sene tatmin etse gelecek sene tatmin etmez. Akıcılığı sadece oyunda değerlendirmek de bana göre doğru değil. Açıkçası masaüstünde dolaşırken bile akıcılık ister insan. Bu da benim şahsi düşüncemdir. Başka bi konudan bağımsız sorunuz varsa sorabilirsiniz. Ha daha iyi sistemi de şuraya bırakıyım
Abra A5 V16.7 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Abra A5 V16.7 15,6" Gaming Laptop, oyunlarda canavar gibi bir performans sunmak için yeni 11. Nesil İntel Core İ5-11400H Tiger Lake işlemci ile geliyor!www.monsternotebook.com.tr
İşlemci karşılaştırması
Tatmin olamadıysanız