Neler Yeni

Yardım Acer Aspire 7 - Garanti Problemi

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
Gün içerisinde farklı bir forumda Acer ürünlerinin 2 ayda bir temizliğe yollanmadığında garanti dışı kaldığını okudum. Yaklaşık 9 aylık garantim var USB 2.0 portum çalışmıyor bunun ve genel temizliğinin yapılması için garantiye gönderecektim ancak garanti dışı kalıyor muyum kalmıyor muyum anlayamadım. Bilgili birisi aydınlatırsa çok sevinirim.

arifdgc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Arif Dağcı
Gün içerisinde farklı bir forumda Acer ürünlerinin 2 ayda bir temizliğe yollanmadığında garanti dışı kaldığını okudum. Yaklaşık 9 aylık garantim var USB 2.0 portum çalışmıyor bunun ve genel temizliğinin yapılması için garantiye gönderecektim ancak garanti dışı kalıyor muyum kalmıyor muyum anlayamadım. Bilgili birisi aydınlatırsa çok sevinirim.
hocam kim dediyse yanlış bir yargı kurmuş.acer ürünlerinde içini dahi açsanız parçalara zarar vermediğiniz sürece garanti dışı kalmıyor.2 ayda bir bakım yaptırmazsanız garanti bozulur diyen kişi de yalan söylüyordur.garantiye gönderebilirsiniz

soul

80+ Silver
Hangi KAMİL söylemiş onu öyle bir saçmalık mı var :D
Hiçbir şey olmaz, kendin zarar vermediğin sürece garantiden çıkmaz. bazı vidaların üstünde garanti etiketi var mesela bende üstünde 1 yazıyor onlara elleşme yeter.

BurakHalil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
Burak Halil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar 🙏🏻

Top Bottom