James Gg
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,798
Eğer Ips ekran ise 3k dan satabilirsiniz. Ram ve ssd yi 2.el alırsanız kar edebilirsiniz.Amcamında al sata gidermi acaba intel celeron n2840 4 GB ram Intel HD Graphics var SSD ve 8 GB ram uptade edipte satabilirim ederi nedir stok halde ? Sorunsuz fakat açılıp kapanan yer kırık biraz zor açılıp kapanıyor
@HmzaY belki biliyorsundur hocam
Hadi canım cidden 3 kmı çok eski parçaları hocam 500 e falan almayı planlıyordumEğer Ips ekran ise 3k dan satabilirsiniz. Ram ve ssd yi 2.el alırsanız kar edebilirsiniz.
Eğer Ips ekran ise 3k dan satabilirsiniz. Ram ve ssd yi 2.el alırsanız kar edebilirsiniz.
Yani piyasası değişiyor.Hadi canım cidden 3 kmı çok eski parçaları hocam 500 e falan almayı planlıyordum
Pardon karıştırmışım işlemciyi, 1.5k eder bu. Bir an celeron 4000 gibi düşündüm niyeyse.n2840
240 GB SSD + 8 GB ram uptade de 2 k ya satılır mı sence zorlansa üniye gidip bütçesi kısıtlı olanlar tercih edebiliyorYani piyasası değişiyor.
Pardon karıştırmışım işlemciyi, 1.5k eder bu. Bir an celeron 4000 gibi düşündüm niyeyse.
2k dan satmak ayıp olur diyeyim. Yani gerçekten piyasadan anlamayan birine itelemiş gibi olur. Kul hakkı "bence".240 GB SSD + 8 GB ram uptade de 2 k ya satılır mı sence zorlansa üniye gidip bütçesi kısıtlı olanlar tercih edebiliyor
Tabi serbest piyasa istediğiniz fiyattan satarsınız.Anladım
Bendede aynı laptoptan var 1300 e falan alıcı gelse satarım 1000 falan teklif ediyorlarAmcamında al sata gidermi acaba intel celeron n2840 4 GB ram Intel HD Graphics var SSD ve 8 GB ram uptade edipte satabilirim ederi nedir stok halde ? Sorunsuz fakat açılıp kapanan yer kırık biraz zor açılıp kapanıyor
@HmzaY belki biliyorsundur hocam
Anladım şehir ile alakası da olabilirmi ben Antalyadayım mesela belki daha hızlı veya daha kolayda satılabilir geçen 850 liraya i3 2.nesil baya hasarlı laptopumu sattımBendede aynı laptoptan var 1300 e falan alıcı gelse satarım 1000 falan teklif ediyorlar