Yardım Acer Extensa EX215-54G Işık sızması var

zerolite

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,371
Dostlar selam, elimdeki modelde ışık sızması var. kullanan arkadaşlarda da var mı? ve çok büyük bir problem mi iade etmeme gerek var mı?

Dostlar selam, elimdeki modelde ışık sızması var. kullanan arkadaşlarda da var mı? ve çok büyük bir problem mi iade etmeme gerek var mı?
IPS ekran hocam çok büyük bir ışık sızması yoksa bence kullanılabilir iadeye gerek yok.
Ha çok fazla ışık sızması varsa rahatsız edici bir seviyedeyse değişim yapabilirsin.
Benimki gelecek kısmetse bugün. AGT Kurye den takip ediyorum adam sanayi de büfe de gözüküyor. Kargomu getirmiyor yemeğe gitmiş :D

IPS panellerin çoğunda ışık sizmasi var eğer günlük kullanımda rahatsız etmiyorsa kullanın bence benim monitorde de var ışık sızması

IPS ekran hocam çok büyük bir ışık sızması yoksa bence kullanılabilir iadeye gerek yok.
Ha çok fazla ışık sızması varsa rahatsız edici bir seviyedeyse değişim yapabilirsin.
Benimki gelecek kısmetse bugün. AGT Kurye den takip ediyorum adam sanayi de büfe de gözüküyor. Kargomu getirmiyor yemeğe gitmiş :D
hocam laptoplarda sızma genelde var diye biliyorum sağ üst ve sol üstte var sadece zaten, sağ üstteki biraz belirgin.

hocam laptoplarda sızma genelde var diye biliyorum sağ üst ve sol üstte var sadece zaten, sağ üstteki biraz belirgin.
Bence acele etme benimki gelsin hele bi bende inceleyeyim aynı şekildeyse kalabilir. Değilse bende sorun çıkmazsa seninkinde sorun olabilir. Değişim yaparsın o zaman.

İşte bu yüzden size dil döktüm bu kadar, kaliteli pc neden alınmalı vs vs.
Kalitesiz IPS TN den iyidir, ama ışık sızması ıps panellerde olur. Normaldir.

ben de kardeşime bundan aldım bakalım yakında gelir gelince bakarız :D

İşte bu yüzden size dil döktüm bu kadar, kaliteli pc neden alınmalı vs vs.
Kalitesiz IPS TN den iyidir, ama ışık sızması ıps panellerde olur. Normaldir.
kaliteli pc derken kaç bin TL den bahsediyorsun bende nitro 5 Oyuncu laptopu vardı ondada ışık sızması sorunu vardı sen pek anlamıyorsun bu işten haberin olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,608
Üyeler
184,653
Son üye
bugi4
Geri