IPS ekran hocam çok büyük bir ışık sızması yoksa bence kullanılabilir iadeye gerek yok.Dostlar selam, elimdeki modelde ışık sızması var. kullanan arkadaşlarda da var mı? ve çok büyük bir problem mi iade etmeme gerek var mı?
IPS panellerin çoğunda ışık sizmasi var eğer günlük kullanımda rahatsız etmiyorsa kullanın bence benim monitorde de var ışık sızmasıDostlar selam, elimdeki modelde ışık sızması var. kullanan arkadaşlarda da var mı? ve çok büyük bir problem mi iade etmeme gerek var mı?
hocam laptoplarda sızma genelde var diye biliyorum sağ üst ve sol üstte var sadece zaten, sağ üstteki biraz belirgin.IPS ekran hocam çok büyük bir ışık sızması yoksa bence kullanılabilir iadeye gerek yok.
Ha çok fazla ışık sızması varsa rahatsız edici bir seviyedeyse değişim yapabilirsin.
Benimki gelecek kısmetse bugün. AGT Kurye den takip ediyorum adam sanayi de büfe de gözüküyor. Kargomu getirmiyor yemeğe gitmiş
Bence acele etme benimki gelsin hele bi bende inceleyeyim aynı şekildeyse kalabilir. Değilse bende sorun çıkmazsa seninkinde sorun olabilir. Değişim yaparsın o zaman.hocam laptoplarda sızma genelde var diye biliyorum sağ üst ve sol üstte var sadece zaten, sağ üstteki biraz belirgin.
İşte bu yüzden size dil döktüm bu kadar, kaliteli pc neden alınmalı vs vs.Dostlar selam, elimdeki modelde ışık sızması var. kullanan arkadaşlarda da var mı? ve çok büyük bir problem mi iade etmeme gerek var mı?
Ne alalım peki, ne önerirsinİşte bu yüzden size dil döktüm bu kadar, kaliteli pc neden alınmalı vs vs.
Kalitesiz IPS TN den iyidir, ama ışık sızması ıps panellerde olur. Normaldir.
Bu bütçeye mecbur extensa. Ayrı konu açarsanız ona göre konuşuruz.Ne alalım peki, ne önerirsin
Hocam 3 ümüzde laptopdaşız fotoğraf eklermisinizhocam laptoplarda sızma genelde var diye biliyorum sağ üst ve sol üstte var sadece zaten, sağ üstteki biraz belirgin.
kaliteli pc derken kaç bin TL den bahsediyorsun bende nitro 5 Oyuncu laptopu vardı ondada ışık sızması sorunu vardı sen pek anlamıyorsun bu işten haberin olsunİşte bu yüzden size dil döktüm bu kadar, kaliteli pc neden alınmalı vs vs.
Kalitesiz IPS TN den iyidir, ama ışık sızması ıps panellerde olur. Normaldir.
Onun da ekran kalitesi rezalet.nitro 5 Oyuncu laptopu vardı ondada ışık sızması sorunu vardı
Teşekkür ederim hocam. Haberim oldu.sen pek anlamıyorsun bu işten haberin olsun
12-13k dan başlıyor.kaç bin TL den bahsediyor
Yok hocam cidden soruyorum bu fiyatın 2500 TL üstünde çıktık diyelim hangi laptopu önerirsiniz ekran tarafındanOnun da ekran kalitesi rezalet.
Teşekkür ederim hocam. Haberim oldu.