- Konu Sahibi Konu Sahibi
Açılmış ürün 2. el durumuna düştüğü için iade olmuyor analiz edilip 21 iş günü sonunda değişim, para iadesi, ücretsiz onarım oluyormuş. Öyle yazdı destek.koşulsuz iade hakkın var direk iade et uğraşma
Açılmış ürün 2. el durumuna düştüğü için iade olmuyor analiz edilip 21 iş günü sonunda değişim, para iadesi, ücretsiz onarım oluyormuş. Öyle yazdı destek.koşulsuz iade hakkın var direk iade et uğraşma
Maalesef uğraşıcam, daha önce de Teknorya satıcısından aldığım Nitro 16 açık gelmişti onu iade edip bunu aldım bunda da bu sorun çıktı. Çok uğraştırıcı bir süreç oluyor benim için soğudum yani.Yapacak pek bir şey yok. Mağdur olmazsın zaten orası kesin ,ama durduk yere uğraşıcan .
hepsibura da veya amzonun orjinal satıcılarında işlem mutlaka daha hızlı ilerliyordur. Ama anlık fiyat daha önemli tabi. Kolay gelsin sizeMaalesef uğraşıcam, daha önce de Teknorya satıcısından aldığım Nitro 16 açık gelmişti onu iade edip bunu aldım bunda da bu sorun çıktı. Çok uğraştırıcı bir süreç oluyor benim için soğudum yani.
Teşekkürler, bu ürünü de Trendyol'un kendisinden aldım ama bakalım nasıl ilerleyecek süreç.hepsibura da veya amzonun orjinal satıcılarında işlem mutlaka daha hızlı ilerliyordur. Ama anlık fiyat daha önemli tabi. Kolay gelsin size