Neler Yeni

Acer hellios predatör 10.Nesil Rtx 2070 laptop almayı düşünüyorum sizce Almalımıyım 17.bin civarı

Ozan01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ozan akkuyu
17 bin tl ye saha iyilerini toplarsin masaüstü

• Kızgın
Reaksiyonlar: Muti

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Öz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
17 bin TL ye saha iyilerini toplarsin masaüstü
Kardesim biliyorum ama evde olmadıgım için iş dolayısıyla oyun laptopu bakıyorum işte kullanamadıktan sonra evde en son model masaüstü bile olsa işe yaramaz acer predatör deneyimleyen veya daha iyi laptop önerisi olan varsa alıcam ???
Mesaj otomatik birleştirildi:

3000 serisi laptoplara bak bence @Barış Yalçın
onları bekliyorum aslında ama 20 bin civarı bütcem yok malesef daha uygunada olcağını zannetmiyorum attığım linkteki laptop nasıl onu kullanan begen begenmeyen varsa ona göre alıp almamaya karar vericem

https://www.hepsiburada.com/msi-gf6...sayar-p-HBV000019DCXO?magaza=Ebrar+Bilgisayar

Buna bakabilirsin. Bu arada masaüstü al diyene "he he" de geç. Hâlâ anlamamazlıktan geli

Kardesim biliyorum ama evde olmadıgım için iş dolayısıyla oyun laptopu bakıyorum işte kullanamadıktan sonra evde en son model masaüstü bile olsa işe yaramaz acer predatör deneyimleyen veya daha iyi laptop önerisi olan varsa alıcam ???

onları bekliyorum aslında ama 20 bin civarı bütcem yok malesef daha uygunada olcağını zannetmiyorum attığım linkteki laptop nasıl onu kullanan begen begenmeyen varsa ona göre alıp almamaya karar vericem
eyvallah bu laptopa baktım ama 16 inç kesinlikle istemiyorum cünkü biyerden sonra ekran kücük gelmeye baslıyor 17 incini bulursan değerlendirebilirim

Techno08

80+ Gold

eyvallah bu laptopa baktım ama 16 inç kesinlikle istemiyorum cünkü biyerden sonra ekran kücük gelmeye baslıyor 17 incini bulursan değerlendirebilirim

17 inç ve rtx 3060 biraz zor ama bakarım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Öz
17 inç ve rtx 3060 biraz zor ama bakarım.

eyvallah bende bakıyorum ama 20 bin civarı n11 ve hepsiburadada acer predatör suan için en cazip olanı bilmiyorum kullanan varsa linkteki laptopu ona göre alıcam

eyvallah bende bakıyorum ama 20 bin civarı n11 ve hepsiburadada acer predatör suan için en cazip olanı bilmiyorum kullanan varsa linkteki laptopu ona göre alıcam
Msi alpha nasıl senin kullandıgın ısınma drop kasma herhangibi bir olumsuzluk varmı ?

Techno08

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Öz

Techno08

80+ Gold
Bunu inceledim Ama yorumlara baktığımda ACER kadar yorum yapan olmamış ondan dolayı EĞER ACER RTX 207 MAX Q SÜRÜMÜYSE ONU ALMAYI DÜŞÜNÜYORDUM ZATEN 2. OLARAK 17 BİNE ASLA MAX Q EKRAN KARTI ALMAM

Ürün açıklamalarında Max q ibaresi yok hocam. Ama sizin kararınız tabi ki saygı duyarım. Acer predator'un da sizi üzeceğini sanmıyorum. Hangisine ısındıysanız onu tercih edin.

Radeon RX 5500M

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Radeon RX 5500M
Biraz bekleyin derim. 3000 serisi geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Burak Öz
Ürün açıklamalarında Max q ibaresi yok hocam. Ama sizin kararınız tabi ki saygı duyarım. Acer predator'un da sizi üzeceğini sanmıyorum. Hangisine ısındıysanız onu tercih edin.
aras
Ürün açıklamalarında Max q ibaresi yok hocam. Ama sizin kararınız tabi ki saygı duyarım. Acer predator'un da sizi üzeceğini sanmıyorum. Hangisine ısındıysanız onu tercih

ACERLA PREDATOR VE ASUS ROGU KARSILASTIRDIM ASUS ROGDA 3 HAVALANDIRMA ACERDA 4 HAVALANDIRMA VE TURBO TUSU MEVCUT O YUZDEN ACER PREDATOR BIR ADIM ONDE SUANDA

ASUS ROGLA ACERP PREDATOR KULLANAN BİRİ VARSA ONA GÖRE ASUS TA ALABİLİRİM ARKADASLAR ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,687
Üyeler
172,720
Son üye
Mkrkmz
Top Bottom