Neler Yeni

Acer laptop ısınma problemi

Liaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet Kaya
Geçen sene acer nitro an515 58-57pt modelini aldım. Acer olupda ısınma problemi olmayan laptop görmedim çevremde bu laptobun bir çok çeşidini kullanan arkadaşlarım var hepimizde de ısınma problemi var. Masaüstünde hiçbir uygulama açık değilken min 90derece çalışıyor sistemim servise yolladım macunu yenilettim, servisten ilk geldiğinde 60 derece çalışıyordu aynı günün akşamı yine 90 derece çalışmaya başladı. Lolde 50fps valorantda 30fps çalışıyor eskiden lol ve valoda 300fps rahat alıyordum sorunsuz drop fln da yoktu. Eskiden titanfall oynarken sıkıntı olmuyordu ama şimdi oluyor oyundan atıyor, sekiro oynarken ekran gidip geliyor sürekli, işlemci 100 dereceye çıkıyor ve sistem kendini kapıyor ss'i var.

1 yıl daha garantisi duruyor kronik hataysa sıfır laptop yollarlar mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Yunus
3 kez gönderirsen sonunda yenisi veya üst modeli göndermek zorundalar.

• Beğen
Reaksiyonlar: Liaa
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Yunus
Yani 2 kere daha servise yollarsam yenisini yollicaklar öle bir kural vs mi var
Şöyle bir olay var yasal olarak 2 kez gönderince yapılmıyor ve üçüncü gönderimde de aynı durum için gönderirsen değişim ya da para iadesi zorunludur. İlk gönderdiğin zaman düzelmeyecek bir işlem ise sana bilgi vermek zorundalar mac adresi vs. kayıt et ve sistem değişmiş mi değişmemiş mi bak mesela değişmiş ise hem paranı hemde sağlam ürünü aynı anda vermek zorundalar.

Furkanozr

80+ Silver
Öncelikle Acer aldığınız için geçmiş olsun şahsen bende bir çok Acer cihaz kullandım servisin peşini bırakmayın gidebilirseniz yüzyüze gidip durumun ciddiyetini anlatmaya çalışın yoksa pek sklemiyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,080
Üyeler
160,352
Son üye
perva sozluk com tr
Top Bottom