Neler Yeni

Acer marka laptop alınır mı ?

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Servisi önemli değil 3 seneye değiştircem ve garantisi türkiyede geçerli değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Grafik tasarım için adobe programları okul amaçlı
O zaman sizin işlemciye abanmanız gerekiyor hocam. Ryzen 7 5800H veya I5 11400H modellerini tercih edebilirsiniz. Ekran ve Servisi problem etmeyecekseniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Talha mutlu
O zaman sizin işlemciye abanmanız gerekiyor hocam. Ryzen 7 5800H veya I5 11400H modellerini tercih edebilirsiniz. Ekran ve Servisi problem etmeyecekseniz.
Hocam burdan zor oluyorda başka yerden konuşsak tam anlamadım ben konuyu yardım ederseniz sevinirim

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Hocam burdan zor oluyorda başka yerden konuşsak tam anlamadım ben konuyu yardım ederseniz sevinirim
Hocam buradan konuşmamız daha mantıklı olur çünkü, laptop almak isteyenler oluyor yurtdışından. Burada arama yapıyorlar sürekli.

Alternatif elektronik mağazalar var mı? Amazon gibi falan?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Talha mutlu
Hocam buradan konuşmamız daha mantıklı olur çünkü, laptop almak isteyenler oluyor yurtdışından. Burada arama yapıyorlar sürekli.

Alternatif elektronik mağazalar var mı? Amazon gibi falan?
Amazon den Haag a sipariş geçenler olabilir bakılabilir Media Markt daha iyi olur ama amazonda olabilir

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Arada sırada ama yüksek oyunlar değil fall guys Minecraft gibi aşırı nadir ama
Acer nitro tercih edebilirsiniz hocam bütçenize en uygun o cihaz. Amazon'a baktım Katana felan var ama hiç içime sinmedi ne kadar I7 11800H gibi bir işlemci olsa da 3050 TI'lı cihaz 980 euro etmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Talha mutlu
Acer nitro tercih edebilirsiniz hocam bütçenize en uygun o cihaz. Amazon'a baktım Katana felan var ama hiç içime sinmedi ne kadar I7 11800H gibi bir işlemci olsa da 3050 TI'lı cihaz 980 euro etmez.
Mesaj bildirimleri çok geç geliyor kusura bakmayın acerin kötü yanları ne iyi yanları ne anlatabilir misiniz

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Mesaj bildirimleri çok geç geliyor kusura bakmayın acerin kötü yanları ne iyi yanları ne anlatabilir misiniz
Ekranlarını sevmiyorum hocam bir de içini açınca garanti dışı kalıyor cihaz. Tek kötü yanları bunlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Talha mutlu

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Garantiyle işim yok Türkiyede işlemiyor zaten ekranı neden kötü ve beni idare etmez mi 3 yıl derslerde

Neden alınır ?
Nitro 5'in renk aralığı kötü. Senin bütçene göre en iyisi o gibi gözüküyor, o yüzden alınır diyorum hocam.

Bütçe 1200 euro olsaydı kesinlikle Legion 5 çok iyi seçim olurdu sizin için hem işlemci hem ekran kartı hem ekran bakımından. MUX Switch'de artısı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Talha mutlu
Nitro 5'in renk aralığı kötü. Senin bütçene göre en iyisi o gibi gözüküyor, o yüzden alınır diyorum hocam.

Bütçe 1200 euro olsaydı kesinlikle Legion 5 çok iyi seçim olurdu sizin için hem işlemci hem ekran kartı hem ekran bakımından. MUX Switch'de artısı.
O kadar çıkarabilsem macbook alırımda maalesef maximum 900-950 zorlanır hocam yinede saolun

Top Bottom