Acer Monitörde Dalgalanma Sorunu

justsalih

80+
Reaksiyon skoru
12
Merhabalar. Acer'in bu monitörünü satın aldım. Fakat oyun oynarken ekranda bir sorun oluyor. Başlığa dalgalanma yazdım fakat aslında ismini de bilmiyorum. Fotoğrafta soldaki gibi bir sorun var:

freesync.jpg

Ekran kartım : GIGABYTE GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6

not : Monitör FreeSync destekliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar. Acer'in bu monitörünü satın aldım. Fakat oyun oynarken ekranda bir sorun oluyor. Başlığa dalgalanma yazdım fakat aslında ismini de bilmiyorum. Fotoğrafta soldaki gibi bir sorun var:

freesync.jpg

Bu normal midir? Yoksa monitörde problem mi var demek? Eğer problemliyse ne yapmam lazım?

Alıntıyı görüntüle

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu normal midir? Yoksa monitörde problem mi var demek? Eğer problemliyse ne yapmam lazım?
sorun monitörün freesync desteklemesi freesync amd içindir gsync nvidia içindir monitörünün markası nedir gsync destekliyor mu bir araştır display port girişi sayesinde gsync destekleyen monitörler olabiliyor

G-Sync açarak bu sorunu çözebilirsin.
Buraya bakabilirsin, DP kablosu şart HDMI ile olmaz.
Eğer DP alamıyorsan veya girişin yoksa oyun içinden V-Sync açmak tek çare.

İkinize de teşekkür ederim. Sanırım ekran kartının bir ayarıyla oynamışım. Ayarları sıfırlayınca sorun kalmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,598
Üyeler
189,878
Son üye
kaan84601
Geri