waterghost
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 245
Almayın aldırmayın acer nitro serisi alınmaz. 6 ayda ısınarak yandı
Bazı kusurları var. Hem Nitro 5 hem de Nitro 16 serisini temkinli kullanmak daha iyi olur ancak alınmayacak kadar büyük sorunları bulunmuyor.Almayın aldırmayın acer nitro serisi alınmaz. 6 ayda ısınarak yandı
CPU farklı (isim olarak), geriye kayda değer fazla farkı kalmıyor. Piyasada muadili olmayınca ve aradan geçen zamanda birçok etken değişince de fiyatı böyle oluyor. Sadece Hepsiburada'nın satması bile bir etken olabilir.Abi bu fiyatlar çok fazla değil mi bir sene önce 36 ya almıştık bu modeli.
Geçmiste victus kullandim suan Nitro16 kullabiyorum Kasa Malzeme olqrak belki farkermeybilir ama Fan Hava akisi için super tasarlanmış ele alinca da guzel bi hissiyatı var Ekran kısmı metal olabilirmiş ama hiç sırıtmıyor ayrica touchpade basincada içine doğru esnemiyorKasası kaliteli diyen arkadaşlar neye göre kaliteli? Sıradan plastik kasalı cihaz işte. Magnezyum aliminyum falan değil sonuçta. Çok büyük beklentiye girmesin alacaklar.
geçen seneye göre her model arttı 22 k ya 140w 4050 satılıyordu şimdi 25 k ya 3050 bile yokAbi bu fiyatlar çok fazla değil mi bir sene önce 36 ya almıştık bu modeli.
sanırım rog g16 seviyesinde bir laptop kendisiclevo kasa 4070 almaktan iyidir ,soğutması kasası ekranı güzel bir ürün . Fiyatlar çok arttı gayet alınır bir ürün
Fiyatına göre yorum yapıyoruz burada ,arada 20k fark yokmuş gibi konuşuyorsunuzsanırım rog g16 seviyesinde bir laptop kendisi
anlamadım, iyi anlamda söylemiştim bu laptop içinFiyatına göre yorum yapıyoruz burada ,arada 20k fark yokmuş gibi konuşuyorsunuz
kusura bakmayın agresif yorum yapıyorsunuz sandım.anlamadım, iyi anlamda söylemiştim bu laptop için
Açıklamalarda sRGB %100 yazıyor yani NTSC %72 olurLaptop malzeme kalitesi vs çok çok iyi tek sıkıntı Panel %45 NTSC ama ekran olarak güzel duruyor bence arkadaşa aldık