Acer Nitro 16 bluetooth um çalışmıyor

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhabalar acer nitro 16 cihazımda bluetooth'umu aktif olarak kullanırken xbox kolumu ve airpods'umu kullanırken dün bağlanmayı denediğim zaman bağlanamadım cihazları sildim tekrar başlamayı denedim ilk bağlantı oluyordu ama bağlant kesiliyordu. Driverları sildim yükledim kontrol ettim güncellemeleri yaptım ama sonuç hayla aynıydı bende dün format attım tekrardan güncellemeleri vs tam yaptıktan sonra denediğimde ilk başta sürücü yüklenemedi kod 31 hatası verdi aygıt yöneticisinde elle manuel yükledim gene bir sonuç alamadım acaba modülmü bozuldu dedim rz616 wifi 6 ve bluetooth aynı modül olduğunu öğrendim wifi yi denediğim zaman hiç bir sıkıntı yok sorunu bir türlü bulamadım yardımcı olurmusunuz acaba ofiste kulaksızlık çok zor :D

hocam bir yöntem buldum ama kendim test etmedim. Şöyle anlatıyorlar: laptobu fişten çekin, açma-kapama tuşuna birkaç saniye basın sonra tekrar fişe bağlayın. İlk başta pcnin açık olup olmaması durumunu söylememiş ilk pc kapalıyken deneyin.

maalesef dediğinizi iki şekilde de yaptım ama düzelmedi kod 31 vermeye devam ediyor manuel kendim yükledim driverını ama gene aynı şekilde kalıyor kod 31 gittse ble düzgün çalışmıyor

Ekler

• Screenshot 2025-05-31 102851.webp
    Screenshot 2025-05-31 102851.webp
    2.8 KB · Hit: 9
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,076
Üyeler
183,518
Son üye