Acer nitro 16 cihazım yaklaşık 5 10 dakija arayla fan açıyor 2 saniye bile sürmeden geri duruyor ama bu sırada ekran siyah ve işlemci ekran kartı dereceleri falan normal (şarjda ve pil gücündeyken de durum aynı)
Nitro sense ayarlarıyla oynamaktan kastınız ne fan ayarlarıyla oynadıgım oldu ama şuan otoda onun dışında pili %80 e sınırladım klavya ışık ayarı falan yaptım başkada bir ayarıyla oynamadımbios ayarlarıyla oynadınmı veya nitro sense ayarlarıyla
fan ayarlarını defaulta alın hocam ya da biosu fabrika ayarına döndürün bi ara bende de oldu fan ayarını kurcaladım diye default'a dönünce çözüldü sorunBu normal bir şey mi yoksa bir sorun mu var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nitro sense ayarlarıyla oynamaktan kastınız ne fan ayarlarıyla oynadıgım oldu ama şuan otoda onun dışında pili %80 e sınırladım klavya ışık ayarı falan yaptım başkada bir ayarıyla oynamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biosu hiç ellemedim
Onu nasıl yapıcaz pek hakim değilimfan ayarlarını defaulta alın hocam ya da biosu fabrika ayarına döndürün bi ara bende de oldu fan ayarını kurcaladım diye default'a dönünce çözüldü sorun