Neler Yeni

Acer nitro 2020 serisi kronik sorunu varmı?

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
Arkadaşlar elimde acer nitro an515-54 var yurtdışından alınma rtx 2060 i5 9300h 8 gb i bulunmakta ben buna 8 gb ram daha taktırmak istiyorum çünkü 8 gb ram ile aşırı kasıyor oyunlar ama taktırısam garantisi biter sizce değermi garantisi bitirmeye 1 yıl garantisi var bu cihazlarda kronik anakart sorunu vb. varmıdır garantisinin gerekli olabileceği bir durum?

Techno08

80+ Gold
Sorunu yok ancak yetkili servise taktırırsan garantisi bitmez.

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu yok ancak yetkili servise taktırırsan garantisi bitmez.
hocam yurtdışından aldığım için garantisi biter dediler yurtdışından nereden aldıysanız ordaki yerde taktırın dediler.

Techno08

80+ Gold
hocam yurtdışından aldığım için garantisi biter dediler yurtdışından nereden aldıysanız ordaki yerde taktırın dediler.

o biraz sizin için zor olabilir hocam o zaman. Kendiniz de takarsınız ama yine garantisi biter, eğer kendiniz takmayı biliyorsanız takabilirsiniz hocam zaten her halükarda garantisi bitecek zaten. Dikkatli bir biçimde takarsanız problem olmaz diye düşünüyorum.

timury

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
timur yalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o biraz sizin için zor olabilir hocam o zaman. Kendiniz de takarsınız ama yine garantisi biter, eğer kendiniz takmayı biliyorsanız takabilirsiniz hocam zaten her halükarda garantisi bitecek zaten. Dikkatli bir biçimde takarsanız problem olmaz diye düşünüyorum.
hocam zaten tanıdık bilgisayarcı takacak sadece garantisini bitirip bitirmeye değermi onu size sormak istedim

Techno08

80+ Gold
hocam zaten tanıdık bilgisayarcı takacak sadece garantisini bitirip bitirmeye değermi onu size sormak istedim

değer bence. 8gb artık günümüz için yetersiz ve yurtdışı ürünü olduğu için her halükarda garanti dışı kalacaktı zaten. Bence değer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,060,647
Üyeler
168,471
Son üye
batuhanckmk