Neler Yeni

Acer Nitro 5 2022 fan sesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mücahit
Arkadaşlar acer nitro 5 2022 kasasında fanları aşırı sesli mi çalışıyor ? Kimisi normal seviyede olduğunu söylüyor kimisi aşırı rahatsız edici diyor bu kasaya sahip olanlar bilgilendirebilirmi ???

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,852
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
hocam 12700 3060lı modelinin incelemesini izlemiştim fanlar çok yük altında gerçekten çok ses çıkartıyor ama hemen hemen her laptop zaten çok yükte çok ses çıkartıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mücahit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam 12700 3060lı modelinin incelemesini izlemiştim fanlar çok yük altında gerçekten çok ses çıkartıyor ama hemen hemen her laptop zaten çok yükte çok ses çıkartıyor
Evet hocam o modele ait bir video izledim max modunda uçak motoru gibi ses çıkarıyor.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,447
İsim
Diyarhan
Elite laptop lar dışında çoğu laptop uçak gibi havalanıyor. Tulpar ve abrayı bir duysan 😄

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,852
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Evet hocam o modele ait bir video izledim max modunda uçak motoru gibi ses çıkarıyor.
öyle, monster tulparda da öyle msi katanada da öyle (en azından benim kullandığım modellerde.) O yüzden laptoplar için normal bence.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Onlar öyle ya
Ben aldım alalı içini açtırmadım 2 yıldan fazla oldu. Bir süre sonra peteği kıstırıyor o yüzden sorun etmiyorum 😳

ZaneYugi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Uğur Ak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, Sıcak fırsatlar, Oyunlar, Monitör
Arkadaşlar acer nitro 5 2022 kasasında fanları aşırı sesli mi çalışıyor ? Kimisi normal seviyede olduğunu söylüyor kimisi aşırı rahatsız edici diyor bu kasaya sahip olanlar bilgilendirebilirmi ???
Dostum moduna göre değişir. Bende Asus var ondan örnek vereyim. Turbo modunda uçak motoru gibi mecbur kulaklık takıyorum. Performans modunda yine idare eder oluyor ve ben genelde Performans modunda kullanıyorum. CPU turbo modu kapatıp, GPU da undervolt yaparak sıcaklıkları azaltabilirsin (FPS kaybı performans kaybı çok önemsemiyorsan) sıcaklıklar azalınca fan dönüş hızını da otomatik olarak azaltacaktır.

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Fansız bakır vb. soğutmaya sahip tam sessiz cihazlarda var. Fan sesini sevmeyenler için çok ideal. Kendi laptop'umda da fan sesi oluyor fazla yüklenildiğinde.

Top Bottom