Neler Yeni

Acer nitro 5 515-55 nitro sense

KumburGaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Muhamed Tutar
Arkadaşlar merhaba önçellikle dün yeni aldığım oyuncu leptopum Acer nitro 5 515-55 modeli leptop elime ulaştı doğal olarak açılımını yaptım ve windows 10 pro kurdum bir güzelde key aldım 20 tl ye güncellemelee driverler derken acer nitrosense programını kurdum ançak açılmıyor tepki yok lütfen bilen bili varsa nolur bilgelendirebilirmi win 10 home kurım diyolar key boşa gidermi ? Acaba gene olmaz mı yapan varsa yazarsa çok mutlu olurum

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Key boşa gitmez bir kere etkinleştirdin mi her formatta oto etkinleştirir ama pro dan home a geçicen ve key pro keyi idi ondan key gider bence ama zaten saçma home da açılması.

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
Klavyende numlock tuşları var orada böyle tuş var (N) ona bas açılacaktır.

Not: Kurulum sonrası yeniden başlatman gerek sistemi.

KumburGaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Muhamed Tutar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Key boşa gitmez bir kere etkinleştirdin mi her formatta oto etkinleştirir ama pro dan home a geçicen ve key pro keyi idi ondan key gider bence ama zaten saçma home da açılması.

Halletdim üstad başka forumlarda bi arrkadaş nitrosense için driver bulmuş kurdum onu oldu win 10 proda gitmedi

zapkinuss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Enes Kırtay
Instagram
eneskirtayy
Halletdim üstad başka forumlarda bi arrkadaş nitrosense için driver bulmuş kurdum onu oldu win 10 proda gitmedi
hocam 515-44 modeline 2013 windows yükledi bilgisayarcı ne yaptıysam açamıyorum sense i ,yardımcı olabilir misin ?

KumburGaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Muhamed Tutar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam 515-44 modeline 2013 windows yükledi bilgisayarcı ne yaptıysam açamıyorum sense i ,yardımcı olabilir misin ?
Hocam geforce now kurmak tam çözüm bende öyle yapıyorum artık geforce now kurup nitro sensi kurunca bi sorun olmuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
ahmet ersen
Arkadaşlar merhaba önçellikle dün yeni aldığım oyuncu leptopum Acer nitro 5 515-55 modeli leptop elime ulaştı doğal olarak açılımını yaptım ve windows 10 pro kurdum bir güzelde key aldım 20 TL ye güncellemelee driverler derken acer nitrosense programını kurdum ançak açılmıyor tepki yok lütfen bilen bili varsa nolur bilgelendirebilirmi win 10 home kurım diyolar key boşa gidermi ? Acaba gene olmaz mı yapan varsa yazarsa çok mutlu olurum
aynı sorunu bende alıyorum ben win 10 home kurdum ama modelim 515 44 ne yapmam gerek senin indirdiğin draveri indirsem düzelir mi

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Penguen

80+ Silver
aynı sorunu bende alıyorum ben win 10 home kurdum ama modelim 515 44 ne yapmam gerek senin indirdiğin draveri indirsem düzelir mi
Geforce Experince indir diyor sanırım. İndirip dene bakalım.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Snıd veya seri nosunu gir aşağıda nitro sense yazılımı çıkıcak indir kur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Attığım linkten gir nitrosense yazılımını indir

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,908
İsim
Metehan Akyalı
Arkadaşlar merhaba önçellikle dün yeni aldığım oyuncu leptopum Acer nitro 5 515-55 modeli leptop elime ulaştı doğal olarak açılımını yaptım ve windows 10 pro kurdum bir güzelde key aldım 20 TL ye güncellemelee driverler derken acer nitrosense programını kurdum ançak açılmıyor tepki yok lütfen bilen bili varsa nolur bilgelendirebilirmi win 10 home kurım diyolar key boşa gidermi ? Acaba gene olmaz mı yapan varsa yazarsa çok mutlu olurum
Hayırlısı olsun, güle güle kullanın. Bende AN515-55 yeni aldım. Aynı sorunu yaşarsam konunuzdan destek alacağım.
Taze geldi. 😂
acer nitro.jpeg

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
ahmet ersen
Snıd veya seri nosunu gir aşağıda nitro sense yazılımı çıkıcak indir kur

Attığım linkten gir nitrosense yazılımını indir
Defalarca indirdim sildim yeniden başlattım videolarına baktım ama Nitro sense tuşuna basıyorum tepki vermiyor

Şuradan önce driverlarını güncelle
Ama işlemci amd 4600 h amd nin sitesinden mi indiriyim

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Defalarca indirdim sildim yeniden başlattım videolarına baktım ama Nitro sense tuşuna basıyorum tepki vermiyor

Ama işlemci amd 4600 h amd nin sitesinden mi indiriy
Olur

Top Bottom