Neler Yeni

Acer Nitro 5 An515-45-r15g Rami Hakkında

Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Yunus Yılmaz
Tek Kanal Battlefield V
Çift Kanal Battlefield V
Tek Kanal Warzone
Çift Kanal Warzone
Bunlar da benim testlerim. İnşallah uyumlu çıkar.
Kingston marka 3200mhz cl22 ram. Çip markası üzerindeki Micron ve bu aldığım ramde Micron ya da Samsung çıkma ihtimali var. Samsung çipli takıp sorunsuz kullanan var forumda. Micron çipli çıkarsa daha iyi olur tabii ki birebir aynı olur. Bakalım artık hayırlısı. Hepsiburada salı verilen siparişi neden perşembe kargo yapıyor anlamış değilim. Cuma elimde olur muhtemelen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Yunus Yılmaz
Tek Kanal Battlefield V
Çift Kanal Battlefield V
Tek Kanal Warzone
Çift Kanal Warzone
Bunlar da benim testlerim. İnşallah uyumlu çıkar.
Evet geldi ram. Çip markası Samsung mu Micron mu derken Nanya çıktı. İyi mi kötü mü bilmiyorum bu marka nedir?
Uyum konusunda sorun olmadı. Çift kanal baya farketti oyunlarda. Bu laptopu alıp 1-2 sene tek kanal kullanayım sonra 8ram eklerim diyenler resmen 75watt rtx3050ti değil de 45watt 3050ti kullanıyor. CPUZ fotolarını atayım laptopa geçince masaüstünden yazıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Yunus Yılmaz
Üzerinde gelen Slot1 Micron, eklediğim Slot2 Nanya
üzerinde gelen.PNG
eklenen.PNG

JEDEC13 altında yazan değerlerde dual çalışıyorlar:
dual.PNG

Bu da ram ekledikten sonra CPU-Z Bench skoru. Tek kanal iken 540a 3900küsur veriyordu.
bench.PNG

Cinebench r20:
bench2.PNG

recepcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Recep Can Yavuz
Üzerinde gelen Slot1 Micron, eklediğim Slot2 Nanya
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

JEDEC13 altında yazan değerlerde dual çalışıyorlar:
Alıntıyı görüntüle
Bu da ram ekledikten sonra CPU-Z Bench skoru. Tek kanal iken 540a 3900küsur veriyordu.
Alıntıyı görüntüle
Cinebench r20:
Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun. Bir Hynix olmasa da kötü değil. Çalışıyorsa ve işini görüyorsa çokta kurcalamamak gerek bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Yunus Yılmaz
Hayırlı olsun. Bir Hynix olmasa da kötü değil. Çalışıyorsa ve işini görüyorsa çokta kurcalamamak gerek bence.
Aynen tek kanala göre laptop kendine geldi resmen. Bugün RDR2 yükledim High-Ultra karışık ayarlarda DLSS Kalite modda 65lerde gidiyor fps. Nadiren kalabalık yerlerde 50leri gördüm. Vay dedim ben hafif oyunlar için aldım derken hele minik canavara bak sen :D
Çen büyüyünce 3060 mı olcan, VRAM in 6gb mi olcak agidibugidi diye seviyorum 3050ti ı :D

Top Bottom