kesinlikle öneririm bende aynı modeli kullanıyorum.Ryzen 5 6600h RTX 3050 Acer Nitro 5 AN515-46 kullanan varsa AIDA64 programından pil yıpranma seviyesi ekran görüntüsünü paylaşabilir mi?
ne zaman aldınız ?Ben de geçen hafta aldım mükemmel cihaz özellikleri parça kalitesi felan çok iyi. Pcie 4.0 ve ddr5 yani güncel cihaz. Ssd üreticisi wd ram üreticisi de samsung markaları da çok iyi
Alıntıyı görüntüle
8 şubatkesinlikle öneririm bende aynı modeli kullanıyorum.
ne zaman aldınız ?
3 ay önce aldım wear level %4 arkadaş daha yeni almış onunkide %4 normal demekki değer.Ryzen 5 6600h RTX 3050 Acer Nitro 5 AN515-46 kullanan varsa AIDA64 programından pil yıpranma seviyesi ekran görüntüsünü paylaşabilir mi?
Hocam bende bu laptopu almayi dusunuyorum hangi isletim sistemini kurdunuz? driverları nereden kurdunuz bide hocam?Ben de geçen hafta aldım mükemmel cihaz özellikleri parça kalitesi felan çok iyi. Pcie 4.0 ve ddr5 yani güncel cihaz. Ssd üreticisi wd ram üreticisi de samsung markaları da çok iyi
Alıntıyı görüntüle
Hocam urunu hepsiburada teknoryadan mı aldınız guvenli mi satici ?kesinlikle öneririm bende aynı modeli kullanıyorum.
ne zaman aldınız ?
Ben hepsiburada satıcısından almıştım, Teknorya ile ilgili kötü yorumlar duydum ama. Ürünün arkasında durmuyorlar.Hocam urunu hepsiburada teknoryadan mı aldınız guvenli mi satici ?
Kanka o sanırım 17k idi şunları alman daha mantıklı, bu acerin satıcısı amazon.Hocam urunu hepsiburada teknoryadan mı aldınız guvenli mi satici ?
Hocam link atabilirmisiniz aldığınız urunun ben ayni modeli yazinca teknorya saticisina atiyorBen hepsiburada satıcısından almıştım, Teknorya ile ilgili kötü yorumlar duydum ama. Ürünün arkasında durmuyorlar.
Hocam urunu hepsiburada teknoryadan mı aldınız guvenli mi satici ?
Hocam usteki acer laptopu almayı dusundum ama karsilarstirdigimda rtx 3050 olan daha guclu gozukuyor rtx 3050 1500mhz gozukuyor rtx3050ti 1485 olarak gozukuyordu rtx 3050ti daha guclu olmasi lazim degil mi ?Kanka o sanırım 17k idi şunları alman daha mantıklı, bu acerin satıcısı amazon.
Acer Nitro 5 AN515-46-R25Z, AMD Ryzen 5-6600H İşlemci, 8GB RAM, 512GB SSD, 15.6 inç FHD 144Hz Ekran, NVIDIA GeForce RTX 3050Ti 4GB Harici Ekran Kartı, Eshell İşletim Sistemi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Acer Nitro 5 AN515-46-R25Z, AMD Ryzen 5-6600H İşlemci, 8GB RAM, 512GB SSD, 15.6 inç FHD 144Hz Ekran, NVIDIA GeForce RTX 3050Ti 4GB Harici Ekran Kartı, Eshell İşletim Sistemi : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Öyle zaten kanka. Tek bir şeye bakarak karşılaştırma yapman pek doğru olmaz. 3050ti olanı alabilirsin.Hocam usteki acer laptopu almayı dusundum ama karsilarstirdigimda rtx 3050 olan daha guclu gozukuyor rtx 3050 1500mhz gozukuyor rtx3050ti 1485 olarak gozukuyordu rtx 3050ti daha guclu olmasi lazim degil mi ?