- Bütçe
- 30000
Oyun ve derslerim için sizce bu laptop iş görür mü?
Rtx 3070ti iyi mi? Rtx 40 serisine göre. Rtx40 serisinde dlss3 var. Performans farkı fark eder mi?Alınır fazlasıyla iş görür
Sağolda hala kararsızım.Hayırlı olsun ve de alınır.
Alınır Nitro modeli güzeldir MUX ve 150W 3070 TI var bence bu fiyata 4060 almaktan daha mantıklı.Oyun ve derslerim için sizce bu laptop iş görür mü?
Mux neydi? Ben hatirlamiyorumda.Alınır Nitro modeli güzeldir MUX ve 150W 3070 TI var bence bu fiyata 4060 almaktan daha mantıklı.
Mux anahtarı, kaba tabirle işlemcinin ekran kartını devre dışı bırakarak işlemcinin tamamiyle ekran kartına yük vermesini sağlıyor fakat açık olduğu vakit hem işlemcinin ekran kartını beslemesi gerekiyor hem de işlemcideki ekran kartını beslemesi gerekiyor bu da otomatik olarak performans düşüşü olarak bize yansıyor fakat bu anahtarı açık kullandığımızda tam performans ile kullanıyoruz.Mux neydi? Ben hatirlamiyorumda.
ram*Acer F/P laptop konusunda gayet başarılı evet alınır yanlış bilmiyorsam tek 16 takılıydı bu laptopda 16 daha ekleyebilirsiniz
Satıcı genellikle RAM'lerin 8x2 veya tek kanal 16 GB ram geldiğini söylüyordu. Eğer Tek kanal gelirse bir tane daha 16 GB RAM ekleyip Çift kanal yapıp performansı arttırabilirsiniz.Acer F/P laptop konusunda gayet başarılı evet alınır yanlış bilmiyorsam tek 16 takılıydı bu laptopda 16 daha ekleyebilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
ram*
Her hangi bir ddr5 laptop rami oluyor mu?Satıcı genellikle rastgele geldiğini söylüyordu soru cevap kısmında tek kanal RAM gelirse çift kanal 16 GB daha takarak performansını katlayabilirsiniz.
Ürün geldikten sonra CPU-Z'deki değerlere göre bakılırHer hangi bir ddr5 laptop rami oluyor mu?
Reis benim Türkçe biraz kıt sanırım ne güzel cümle kurdun öyleSatıcı genellikle rastgele geldiğini söylüyordu soru cevap kısmında tek kanal RAM gelirse çift kanal 16 GB daha takarak performansını katlayabilirsiniz.
Virgül koymayı unutmuşum o yüzden karışık gözüküyor kusura bakmayın.Reis benim Türkçe biraz kıt sanırım ne güzel cümle kurdun öyle