Neler Yeni

acer nitro 5 AN515-54 önerir misiniz

MURATTT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
murat basar
yok knk direkt 60 hz sen karıştırma 120 olayı nı senin baktığın pc de yok
Adamın dediğini dedim monitöre bağlarsan bildiğim kadarı ile hdmi ile bağlanınca Hz artıyor biraz
Mesaj otomatik birleştirildi:

onun olayı 144 hz monitör aldın ya taktın 2. ekran gibi kullanırken ona 120 hz sağlıyor görüntü portu olayı o

hayırlı olsun kutusu faturası tam duruyor kaçırma hocam onu bence baksana pc yok o fiyata
Garanti yok zaten faturanin pekte önemi yok bence

Can...

80+ Platinum
Adamın dediğini dedim monitöre bağlarsan bildiğim kadarı ile hdmi ile bağlanınca Hz artıyor biraz
aynn ama alamazsın muhtemelen yinede çünkü benimki 16 gb ram olmasına rağmen 140 170 fps arası monitör takarsan fps düşüyor

Garanti yok zaten faturanin pekte önemi yok bence
monitör alana kadar masa üstü al 10500 tl ye monitörde alırsın yani monitör alacaksan alma laptop u

MURATTT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
murat basar
aynn ama alamazsın muhtemelen yinede çünkü benimki 16 gb ram olmasına rağmen 140 170 fps arası monitör takarsan fps düşüyor
Ben buna 8 GB ram daha eklerim bakarım dalgama masa üstü var zaten bunu seyehar amaçlı alıyorum

Can...

80+ Platinum
Ben buna 8 GB ram daha eklerim bakarım dalgama masa üstü var zaten bunu seyehar amaçlı alıyorum
ha okey aynn öyle yaparsın bende var onun içinden çıkan ram duruyor hala istersen veririm sana benim pc den çıktı satmadım duruyor kutusunda

MURATTT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
murat basar
Sen nie farklı ram aldın ki

Sen nie farklı ram aldın ki
Önce bir alayimda yazarım yine burdan hayırlı geceler olsun görüşürüz sonra

MURATTT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
murat basar
ha okey aynn öyle yaparsın bende var onun içinden çıkan ram duruyor hala istersen veririm sana benim pc den çıktı satmadım duruyor kutusunda
Isınma durumu nasıl kanka soğutması yeterli geliyor mu fanların

Can...

80+ Platinum
Isınma durumu nasıl kanka soğutması yeterli geliyor mu fanların
Hava sirkülasyonu varsa masanda yanı arkası kapalı olupta hava geri dönerse (sıcak hava) 93 derece görüyorum forza horizon 4 te ekran kartı ,75 işlemci 93 görüyor ama açıksa arkadan hava gidip yeni taze hava alıyorsa 85 86 kolay kolay geçmiyor aklında bulunsun

MURATTT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
murat basar
Hava sirkülasyonu varsa masanda yanı arkası kapalı olupta hava geri dönerse (sıcak hava) 93 derece görüyorum forza horizon 4 te ekran kartı ,75 işlemci 93 görüyor ama açıksa arkadan hava gidip yeni taze hava alıyorsa 85 86 kolay kolay geçmiyor aklında bulunsun
Aldım baya temiz cihaz doğru düzgün kullanılmamış bile leptop soğutucusu ile kullanırım zaten harici dediğin gibi geniş alanda kullaniyorum

Can...

80+ Platinum
Aldım baya temiz cihaz doğru düzgün kullanılmamış bile leptop soğutucusu ile kullanırım zaten harici dediğin gibi geniş alanda kullaniyorum
Sorun olmaz hayırlı olsun hocam bir macun bakımını yap istersen bende yaparım elimde var macun eski pc kurumuştur her ihtimale karşı yenilemek şart

MURATTT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
murat basar
Sorun olmaz hayırlı olsun hocam bir macun bakımını yap istersen bende yaparım elimde var macun eski pc kurumuştur her ihtimale karşı yenilemek şart
2 senelik bilgisayar ihtiyaç olacağını sanmıyorum toz dahi yok ama yaparım olmadı duruma göre elimde malzeme var

Can...

80+ Platinum

Ahmet Taha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Ahmet Taha
inan merak edip bakmadım bir kere bile :D ama fps değerlerim güzel ama ısınmıyor muhtemelen düşüktür

cpuz den baktım da tpd kısmı boş
Masaüstü sağ tık.
Nvidia Denetim Masası
Sol altta bulunan "Sistem bilgisi"
hocam bunu denermisin açılan pencerenin ayrıntılar kısmında yazması lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,092
Üyeler