Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Acer Nitro 5 AN515-58-50FK 25.499TL

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
eyyüb

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
peki :D dağa ucuzdur ozaman 4070 leri iade ettinmi :D
Ne diyorsun abicim Türkçe konuş "dağa" ne

Senin gibi ukala vardı, Haziranda 14.999 TL'ye Ryzen 5 6600H & RTX 3050 laptop paylaştığımda "düşeceeek RTX 4000 serisi çıktı almayın daha da düşecek" diyordu. Fiyat dalgalanmasının kampanya döneminden ötürü olduğunu akıl edemiyordu.

Screenshot 2023-11-14 120110.png

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
eyyüb
Ne diyorsun abicim Türkçe konuş "dağa" ne

Senin gibi ukala vardı, Haziranda 14.999 TL'ye Ryzen 5 6600H & RTX 3050 laptop paylaştığımda "düşeceeek RTX 4000 serisi çıktı almayın daha da düşecek" diyordu. Fiyat dalgalanmasının kampanya döneminden ötürü olduğunu akıl edemiyordu.

Alıntıyı görüntüle
ukalalık yapmak değilde yanlış anladın neyse bir şey demiyorum.4070 muhabettide 4070 ti gelicek deniyordu aldınmı iade ettinmi diye sordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde hiç bir şeyin fıyatı olduğu yerde durmuyor b450 senin yüzünden fırladı biliyorsun değilmi bir video yaptın :)

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
ukalalık yapmak değilde yanlış anladın neyse bir şey demiyorum.4070 muhabettide 4070 ti gelicek deniyordu aldınmı iade ettinmi diye sordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde hiç bir şeyin fıyatı olduğu yerde durmuyor b450 senin yüzünden fırladı biliyorsun değilmi bir video yaptın :)
Ne anlatıyorsun kardeşim sen ya hayatında başarılar

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
eyyüb
Ne anlatıyorsun kardeşim sen ya hayatında başarılar
haklısın takipçilere ukala diyorsun onca senedir hiç bir konuda kötü sözüm olmadı sana ama gelipte ukala demen saçma.
bir alınmaz dedik diye ukala diyorsun banlayabilirsin ama sende son zamanlarda baya itici oldun sanada hayatta başarılar diliyorum.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
haklısın takipçilere ukala diyorsun onca senedir hiç bir konuda kötü sözüm olmadı sana ama gelipte ukala demen saçma.
bir alınmaz dedik diye ukala diyorsun banlayabilirsin ama sende son zamanlarda baya itici oldun sanada hayatta başarılar diliyorum.
Boş yapıyorsun geçmiş yorumlarını okudum sanki ülkede enflasyon yokmuş gibi millete Full o alınmaz bu alınmaz 2 ay önce şu fiyat tarzı yorumlarla Full yanlış yönlendirmişsin şuan forum üyelerine zararın var. Tavsiyelerde bulunabilirsin ama kesin cümleler kurarsan hatana müdahale ederim bu da senin

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
eyyüb
Boş yapıyorsun geçmiş yorumlarını okudum sanki ülkede enflasyon yokmuş gibi millete Full o alınmaz bu alınmaz 2 ay önce şu fiyat tarzı yorumlarla Full yanlış yönlendirmişsin şuan forum üyelerine zararın var. Tavsiyelerde bulunabilirsin ama kesin cümleler kurarsan hatana müdahale ederim bu da senin
avansas tan alınanan ürünlerin hangisi geliyorda kötü yorum yapmışım gibi gir bakım google yorumlara 2 haftalık süreçlere bak şikayetlere bak sanki adamları kötü yönlendirdim tek özelikle ordan alma dedim ve koltuk konusununda dürüstçe açıkladım iyi bir şey olsaydı al derdim adama ila bu ürünü almıcaksın demedim sadece kronik sorunları var dedim.
1699961650513.png

samet1526

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
fatih taylan
Ben dün sipariş verdim. Ddr5 ram ve ekran kartının 140w lık olması almama sebep oldu.
hocam bende de bu cihaz var yeni aldım r23 testinde performans çekirdeklerinin birisi 100 derece oluyor diğerleri 95 sabit sende de böyle bi sıkıntı var mı ben daha yeni aldım eğer arıza varsa iade edicem

brkdrmn7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
706
İsim
Burak
hocam bende de bu cihaz var yeni aldım r23 testinde performans çekirdeklerinin birisi 100 derece oluyor diğerleri 95 sabit sende de böyle bi sıkıntı var mı ben daha yeni aldım eğer arıza varsa iade edicem
Neden yeni konu açmak yada özelden sormak yerine hortlatırsın ki ?

Top Bottom