Neler Yeni

Çözüldü✓ Acer Nitro 5 AN515-58 laptop alınır mı? önerileriniz önemli

Think

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enes karaman
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Aytekin Aytaç
Alınır hocam fakat Acer laptoplarda batarya sorunu olduğunu duymuştum. Yani prize takılı değilken şarjı hızlı bitiyormuş. Eger sırf oyun için alacaksanız alın derim.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
Alınır hocam fakat Acer laptoplarda batarya sorunu olduğunu duymuştum. Yani prize takılı değilken şarjı hızlı bitiyormuş. Eger sırf oyun için alacaksanız alın derim.
O batarya sorunlu demek değil, bataryası küçük demek. Ve evet acerin bataryası küçük.

Think

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enes karaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok Sağolun. Alternatif Bir Laptop Öneriniz Varsa Açığım. Ama Sanırsam Bunda Karar Kıldım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Aytekin Aytaç

Think

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enes karaman
HP İle İlgili Pek Olumlu Yorumlar Okumamıştım Sanırsam Acer İle Arasında Sadece Ekran Büyüklük Farkı Var Sizce Bunun İçin HP Almaya Değer Mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Aytekin Aytaç
HP İle İlgili Pek Olumlu Yorumlar Okumamıştım Sanırsam Acer İle Arasında Sadece Ekran Büyüklük Farkı Var Sizce Bunun İçin HP Almaya Değer Mi ?
Arkadaşıma aldık 2 hafta önce bir sıkıntısı yok hocam, acer ile farklılıkları;
DDR 5 ram kullanılmış
Bataryası daha büyük
Ekranı daha büyük

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur Karakaya
AN515-58-788H NH.QFSEY.002 12700H-3070TI takip eden varsa görüşlerini paylaşmış eleman faydası olur belki

Hyvästi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Berkay Çalışkan
aynen 2021 modelini kullanıyorum oyun oynarken pili %95 lere düşüyor daha aşağısını görmedim, bide hocam işlemcisi dying light oynarken 91 dereceye sabitleniyor normal midir?

Top Bottom