Neler Yeni

Çözüldü✓ Acer Nitro 5 AN515-58 laptop alınır mı? önerileriniz önemli

Furkanozr

80+ Silver
Geçen 22K ya 3060 lı Acer vardı, bence bu paraya 3050ti almak mantıklı değil @HmzaY hocamın dediği gibi 4 gb vram ilerde yetersiz kalabilir

Son düzenleme:

Hyvästi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Berkay Çalışkan
aynen 2021 modelini kullanıyorum oyun oynarken pili %95 lere düşüyor daha aşağısını görmedim, bide hocam işlemcisi dying light oynarken 91 dereceye sabitleniyor normal midir?
ve genel olarak boşta dururken ve ya basit işler yaparken 60 derecede oluyor genelde

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Aytekin Aytaç
aynen 2021 modelini kullanıyorum oyun oynarken pili %95 lere düşüyor daha aşağısını görmedim, bide hocam işlemcisi dying light oynarken 91 dereceye sabitleniyor normal midir?
Oynadığınız zemin çok önemli hocam. 91 derece laptop üreticilerine göre normal olsa da biz tüketicilere göre fazla sayılabilecek bir değer. Size önerim şunlar olur:

Soğutucunuz yoksa alabilirsiniz.
Oyun oynarken adaptörü kesinlikle kullanmalısınız.
Oyuna girmeden önce cihazın fanlarını performans moduna alabilirsiniz.
Fanları tozlandıysa temizleyebilirsiniz, böylece sıcaklıklar düşecektir.

Hyvästi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Berkay Çalışkan
Oynadığınız zemin çok önemli hocam. 91 derece laptop üreticilerine göre normal olsa da biz tüketicilere göre fazla sayılabilecek bir değer. Size önerim şunlar olur:

Soğutucunuz yoksa alabilirsiniz.
Oyun oynarken adaptörü kesinlikle kullanmalısınız.
Oyuna girmeden önce cihazın fanlarını performans moduna alabilirsiniz.
Laptop soğutucum var fakat 7 senelik felan temassızlık problemleri var. Pek bi sıcaklık farkı göremedim ama bi dahaki sefere açıpta deneyeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Laptop soğutucum var fakat 7 senelik felan temassızlık problemleri var. Pek bi sıcaklık farkı göremedim ama bi dahaki sefere açıpta deneyeyim
Performans modundan kastınızı anlamadımda Nitrosense üzerinden coolboost özelliği var onu açabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Aytekin Aytaç

Performans modundan kastınızı anlamadımda Nitrosense üzerinden coolboost özelliği var onu açabilirim
Hocam bazı laptopların yazılımları oluyor ya fan hızlarını ayarlayabildiğimiz vs. orada performans modu olur fanlar son ses çalışır fakat laptopunuz daha serin çalışır onu demek istemiştim.

soul

80+ Silver
aynı 2022 nesil ,amd sürümünü kullanıyorum çok memnunum.
şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3

Hyvästi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Berkay Çalışkan
Hocam bazı laptopların yazılımları oluyor ya fan hızlarını ayarlayabildiğimiz vs. orada performans modu olur fanlar son ses çalışır fakat laptopunuz daha serin çalışır onu demek istemiştim.
He anladım evet o düşürüyor baya. Şimdi testini yaptımda laptop soğutucusu + coolboost işlemci 91 den 89 a gpu 77 den 72 ye düştü. Acaba thermal pad + macun felanmı yaptırsam diye düşünüyorum bide sıvı metal diye bir şey görmüştüm sanki o nedir kullanmamın yararı olur mu?

Can...

80+ Platinum
He anladım evet o düşürüyor baya. Şimdi testini yaptımda laptop soğutucusu + coolboost işlemci 91 den 89 a gpu 77 den 72 ye düştü. Acaba thermal pad + macun felanmı yaptırsam diye düşünüyorum bide sıvı metal diye bir şey görmüştüm sanki o nedir kullanmamın yararı olur mu?
Garantisi devam sa uğraşma termal ped kesinlikle önermiyorum garip 3 4 çeşit pedler var içinde durması daha sağlıklı sıvı metal yapılabilir

Acer Nitro 5 için dedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Aytekin Aytaç
Garantisi devam ediyorsa @Can... Hocamın dediği gibi uğraşmayın bence de Garanti kapsamından çıkabilir hocam.

Hyvästi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Berkay Çalışkan
Garantisi devam sa uğraşma termal ped kesinlikle önermiyorum garip 3 4 çeşit pedler var içinde durması daha sağlıklı sıvı metal yapılabilir

Acer Nitro 5 için dedim
Garantisi devam ediyorsa @Can... Hocamın dediği gibi uğraşmayın bence de Garanti kapsamından çıkabilir hocam.
He yok garanti kapsamı içinde yaptırmayı düşünüyordum zaten. Öneriniz var mıdır öyle kullandığınız ve ya bu çok iyi olur dediğiniz felan.

Can...

80+ Platinum
Dostum birde şunu ekliyim rahatsız ediyorsa sat ürünü daha premium bir marka al biraz daha düşük tutarsın ısıyı. Ama laptoplarda genel bişey bu cpu lar genelde 90 derece çok ta kurcalamamak lazım

He yok garanti kapsamı içinde yaptırmayı düşünüyordum zaten. Öneriniz var mıdır öyle kullandığınız ve ya bu çok iyi olur dediğiniz felan.
Kaliteli soğutucu al hocam başka bir şey per mümkün değil

keremk1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
kerem kocaman
an515-46 olan r5 6600h rtx3050 95w modelini aldım 1.5 aydır kullanıyorum

Top Bottom