ve genel olarak boşta dururken ve ya basit işler yaparken 60 derecede oluyor geneldeaynen 2021 modelini kullanıyorum oyun oynarken pili %95 lere düşüyor daha aşağısını görmedim, bide hocam işlemcisi dying light oynarken 91 dereceye sabitleniyor normal midir?
Oynadığınız zemin çok önemli hocam. 91 derece laptop üreticilerine göre normal olsa da biz tüketicilere göre fazla sayılabilecek bir değer. Size önerim şunlar olur:aynen 2021 modelini kullanıyorum oyun oynarken pili %95 lere düşüyor daha aşağısını görmedim, bide hocam işlemcisi dying light oynarken 91 dereceye sabitleniyor normal midir?
Laptop soğutucum var fakat 7 senelik felan temassızlık problemleri var. Pek bi sıcaklık farkı göremedim ama bi dahaki sefere açıpta deneyeyimOynadığınız zemin çok önemli hocam. 91 derece laptop üreticilerine göre normal olsa da biz tüketicilere göre fazla sayılabilecek bir değer. Size önerim şunlar olur:
Soğutucunuz yoksa alabilirsiniz.
Oyun oynarken adaptörü kesinlikle kullanmalısınız.
Oyuna girmeden önce cihazın fanlarını performans moduna alabilirsiniz.
Performans modundan kastınızı anlamadımda Nitrosense üzerinden coolboost özelliği var onu açabilirimLaptop soğutucum var fakat 7 senelik felan temassızlık problemleri var. Pek bi sıcaklık farkı göremedim ama bi dahaki sefere açıpta deneyeyim
Hocam bazı laptopların yazılımları oluyor ya fan hızlarını ayarlayabildiğimiz vs. orada performans modu olur fanlar son ses çalışır fakat laptopunuz daha serin çalışır onu demek istemiştim.Laptop soğutucum var fakat 7 senelik felan temassızlık problemleri var. Pek bi sıcaklık farkı göremedim ama bi dahaki sefere açıpta deneyeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Performans modundan kastınızı anlamadımda Nitrosense üzerinden coolboost özelliği var onu açabilirim
Acer Nitro 5 AN515-58-5348 NH.QFLEY.002 i5-12500H 16 GB 512 GB SSD RTX3050TI 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Nitro 5 AN515-58-5348 NH.QFLEY.002 i5-12500H 16 GB 512 GB SSD RTX3050TI 15.6" Full HD Gaming Laptop fiyatlarını Akakçe ile takip et! Acer Nitro 5 AN515-58-5348 NH.QFLEY.002 i5-12500H 16 GB 512 GB SSD RTX3050TI 15.6" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
He anladım evet o düşürüyor baya. Şimdi testini yaptımda laptop soğutucusu + coolboost işlemci 91 den 89 a gpu 77 den 72 ye düştü. Acaba thermal pad + macun felanmı yaptırsam diye düşünüyorum bide sıvı metal diye bir şey görmüştüm sanki o nedir kullanmamın yararı olur mu?Hocam bazı laptopların yazılımları oluyor ya fan hızlarını ayarlayabildiğimiz vs. orada performans modu olur fanlar son ses çalışır fakat laptopunuz daha serin çalışır onu demek istemiştim.
Garantisi devam sa uğraşma termal ped kesinlikle önermiyorum garip 3 4 çeşit pedler var içinde durması daha sağlıklı sıvı metal yapılabilirHe anladım evet o düşürüyor baya. Şimdi testini yaptımda laptop soğutucusu + coolboost işlemci 91 den 89 a gpu 77 den 72 ye düştü. Acaba thermal pad + macun felanmı yaptırsam diye düşünüyorum bide sıvı metal diye bir şey görmüştüm sanki o nedir kullanmamın yararı olur mu?
Acer Nitro 5 için dedimHe anladım evet o düşürüyor baya. Şimdi testini yaptımda laptop soğutucusu + coolboost işlemci 91 den 89 a gpu 77 den 72 ye düştü. Acaba thermal pad + macun felanmı yaptırsam diye düşünüyorum bide sıvı metal diye bir şey görmüştüm sanki o nedir kullanmamın yararı olur mu?
Garantisi devam ediyorsa @Can... Hocamın dediği gibi uğraşmayın bence de Garanti kapsamından çıkabilir hocam.He anladım evet o düşürüyor baya. Şimdi testini yaptımda laptop soğutucusu + coolboost işlemci 91 den 89 a gpu 77 den 72 ye düştü. Acaba thermal pad + macun felanmı yaptırsam diye düşünüyorum bide sıvı metal diye bir şey görmüştüm sanki o nedir kullanmamın yararı olur mu?
Garantisi devam sa uğraşma termal ped kesinlikle önermiyorum garip 3 4 çeşit pedler var içinde durması daha sağlıklı sıvı metal yapılabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Acer Nitro 5 için dedim
He yok garanti kapsamı içinde yaptırmayı düşünüyordum zaten. Öneriniz var mıdır öyle kullandığınız ve ya bu çok iyi olur dediğiniz felan.Garantisi devam ediyorsa @Can... Hocamın dediği gibi uğraşmayın bence de Garanti kapsamından çıkabilir hocam.
Dostum birde şunu ekliyim rahatsız ediyorsa sat ürünü daha premium bir marka al biraz daha düşük tutarsın ısıyı. Ama laptoplarda genel bişey bu cpu lar genelde 90 derece çok ta kurcalamamak lazımHe anladım evet o düşürüyor baya. Şimdi testini yaptımda laptop soğutucusu + coolboost işlemci 91 den 89 a gpu 77 den 72 ye düştü. Acaba thermal pad + macun felanmı yaptırsam diye düşünüyorum bide sıvı metal diye bir şey görmüştüm sanki o nedir kullanmamın yararı olur mu?
Kaliteli soğutucu al hocam başka bir şey per mümkün değilHe yok garanti kapsamı içinde yaptırmayı düşünüyordum zaten. Öneriniz var mıdır öyle kullandığınız ve ya bu çok iyi olur dediğiniz felan.
an515-46 olan r5 6600h rtx3050 95w modelini aldım 1.5 aydır kullanıyorumAcer Nitro 5 AN515-58-5348 NH.QFLEY.002 i5-12500H 16 GB 512 GB SSD RTX3050TI 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Nitro 5 AN515-58-5348 NH.QFLEY.002 i5-12500H 16 GB 512 GB SSD RTX3050TI 15.6" Full HD Gaming Laptop fiyatlarını Akakçe ile takip et! Acer Nitro 5 AN515-58-5348 NH.QFLEY.002 i5-12500H 16 GB 512 GB SSD RTX3050TI 15.6" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com