Çözüldü✓ Acer Nitro 5 AN515-58 laptop alınır mı? önerileriniz önemli

Dostum birde şunu ekliyim rahatsız ediyorsa sat ürünü daha premium bir marka al biraz daha düşük tutarsın ısıyı. Ama laptoplarda genel bişey bu cpu lar genelde 90 derece çok ta kurcalamamak lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaliteli soğutucu al hocam başka bir şey per mümkün değil
Sıcaklığı rahatsız etmiyor sadece fan sesi sorun olabiliyor oyun oynarken sıkıntı yok fakat youtubeda 1080p video izlerken, çoklu sekme işlerimde azda olsa fan sesi gelebiliyor. Yani şimdi gidip 300 400 lira para verdiğime değer bi sonuç alır mıyım sizce?

Sıcaklığı rahatsız etmiyor sadece fan sesi sorun olabiliyor oyun oynarken sıkıntı yok fakat youtubeda 1080p video izlerken, çoklu sekme işlerimde azda olsa fan sesi gelebiliyor. Yani şimdi gidip 300 400 lira para verdiğime değer bi sonuç alır mıyım sizce?
Bence değer benim pc bakımsız soğutucu koydun altına arkadaşın 90 dan 85 e falan düştü oyuna ilk girince 90 92 oluyordu 5 dk oynadım max 85 oldu faydası olur

hocam aldım bu makineyi . sağolasın, umarım üzmez.

Acer Nitro serisi kaliteli seri ama bu laptop fiyatları ne böyle hocam ya, geçen sene aynı bileşenlerde laptop 11-13 k arasıydı :D

bende acer nitro 5 ve bu aldığınız hp modelini ya da monster abra a7 v14.2 arasından birini seçmek istiyorum detaylı araştırma içerisindeyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,642
Üyeler
183,867
Son üye
ztcz
Geri